ADIDAS NEXT GEN

Adidas Next Generation Tournament: Βαριά ήττα ο Ολυμπιακός από τη Μακάμπι στην 1η ημέρα στην Πάτρα

Adidas Next Generation Tournament: Βαριά ήττα ο Ολυμπιακός από τη Μακάμπι στην 1η ημέρα στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Κακή εμφάνιση, βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό στην πρώτη ημέρα του Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας, με την Μακάμπι να παίρνει μεγάλη νίκη με 88-55.

Η Μακάμπι δεν είχε παίκτη πάνω από το 1μ.97, όμως στην πρώτη ημέρα του Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας έδειξε πολύ πιο συμπαγής ομάδα από τον Ολυμπιακό, τον οποίο συνέτριψε με 88-55.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ είχε εκπληκτικό πλουραλισμό, με επτά σκόρερ στην πρώτη περίοδο και εννέα έως το ημίχρονο, σούταρε με εντυπωσιακά ποσοστά, έπαιξε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας έφτασε σε μία πολύ άνετη επικράτηση.

Οι Πειραιώτες είδαν τον αστέρα τους, τον Μιχάλη Σπρίντζιο, να μπαίνει στο ματς εντυπωσιακά, με τρίποντο, turnaround jumper από πλάγια θέση, μακρινό δίποντο μετά από step-back και φλότερ από την βολή, δεν είχαν όμως αλλον σε καλή κατάσταση. Ο Βενιαμίν Αμπόση δεν έκανε καλή εμφάνιση και η ήττα ήταν φυσιολογική σύμφωνα με τη συνολική εικόνα της ομάδας του Πειραιά.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-15, 45-25, 64-38, 88-55

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσαλδάρης): Παζιωτόπουλος 1, Νικολαΐδης 11 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Αλέξης 3 (1), Σπηλιόπουλος 2, Σαραντόπουλος 3 (1), Σπρίντζιος 13 (5/5 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), Ράντονιτς, Μαυραντζώτου, Αρφαράς 5 (2/5 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ζορμπάς 11 (4/7 δίποντα, 9 ριμπάουντ), Καραΐσκος 2, Αμπόση 4 (4/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ).

TAGS ADIDAS NEXT GEN EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ