ADIDAS NEXT GEN

Adidas Next Generation Tournament: Στον τελικό η ομάδα του Σπανούλη με buzzer-beater του Ντιαβαρά

Adidas Next Generation Tournament: Στον τελικό η ομάδα του Σπανούλη με  buzzer-beater του Ντιαβαρά
EUROKINISSI

Στον τελικό του Adidas Next Generation Tournament βρίσκεται η ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη που επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 63-60 με τρίποντο με ταμπλό του Ντιαβαρά σε νεκρό χρόνο. Κόντρα στη Μέγκα για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 63-60 στην τρίτη μέρα του Adidas Next Generation Tournament, με τον Ντιαβαρά να βάζει buzzer-beater τρίποντο με ταμπλό στο φινάλε της αναμέτρησης. Η ομάδα του Σπανούλη προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την σερβική Μέγκα (που δημιούργησε και γιγάντωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς) το Σάββατο 21/5 στις 13:30 (ώρα Ελλάδας).

Το έργο της ομάδας του "Kill Bill" θα είναι δύσκολο μιας και η Μέγκα θα έχει την υποστήριξη του κόσμου της στις εξέδρες, ωστόσο η Next Gen Select Team στην οποία αγωνίζεται και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ υπό τις οδηγίες του Σπανούλη θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το τουρνουά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ήταν κοντά με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει το προβάδισμα στις περισσότερες στιγμές της αναμέτρησης, αλλά την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να αντιδρά και να επιστρέφει στο ματς. Τη λύση έδωσε στο φινάλε ο Μο Ντιαβαρά που με δικό του τρίποντο σε νεκρό χρόνο χάρισε την νίκη στην ομάδα επιλέκτων και υπέγραψε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς.

Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Σπανούλη ήταν ο Νταντιέ με 13 πόντους ενώ από 11 είχαν οι Πιετρους και Γιόβιτς. Στα ρηχά ο Αλάξανδρος Σαμοντούροβ που σημείωσε μόλις δύο πόντους με 1 ριμπάουντ και 2 λάθη. Για τον Ερυθρό Αστέρα ο Βούκοβιτς είχε 19 πόντους με 9/12 δίποντα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-14, 28-39, 43-49, 63-60

Next Gen Select Team (Σπανούλης): Πιετρούς 11 (4/6 δίποντα, 3 ριμπάουντ), Κραϊνοβιτς 6 (1), Ραχαοφέρα 1, Κρόφλιτς, Μούλιτς, Γκαρσία 3 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Ντιαβαρά 5 (1), Νταντιέ 13 (5/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα), Πέριν 7 (3/5 δίποντα), Γιόβιτς 11 (4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Σαμοντούροβ 2, Γιγκίτογλου 4 (8 ριμπάουντ)

TAGS ADIDAS NEXT GEN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ