ADIDAS NEXT GEN

Adidas Next Generation Tournament: Ο Ολυμπιακός πήρε το ματς κόντρα στον Προμηθέα και την έβδομη θέση

Adidas Next Generation Tournament: Ο Ολυμπιακός πήρε το ματς κόντρα στον Προμηθέα και την έβδομη θέση
INTIME SPORTS

Σε ένα ματς ντέρμπι με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 59-57 του Προμηθέα στην τρίτη και τελευταία μέρα του Adidas Next Generation Tournament στην Πάτρα και κατέκτησε την έβδομη θέση.

Η ομάδα U18 του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης του Προμηθέα με 59-57 στην τρίτη και τελευταία μέρα του Adidas Next Generation Tournament στην Πάτρα κατακτώντας την έβδομη θέση. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι και να εναλλάσσονται στο προβάδισμα.

Ένα σερί 6-0 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου έφερε τον Προμηθέα εκ νέου μπροστά στο σκορ. Οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν δικό τους σερί 8-0 ανέκτησαν το προβάδισμα και έκτοτε το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο. Ένα τρίποντο του Σπηλιόπουλου στα 40'' για τη λήξη και μία βολή του ίδιου έφερε τη διαφορά στους δύο και τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Πρώτος σκόρερ για τον Προμηθέα ήταν ο Φασάσι με 16 πόντους ενώ για τον Ολυμπιακό, Σπρίντζιος και Σπηλιόπουλος είχαν από 14.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-14, 29-31, 43-43, 59-57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσαλδάρης): Αρφαράς 2, Ζορμπάς 8, Καραΐσκος, Αμπόση 3, Σπρίντζιος 14 (3), Παζιωτόπουλος 4, Νικολαΐδης 6, Μανώλης, Σπηλιόπουλος 14 (2), Σαραντόπουλος 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μελίγδης): Ευστρατιάδης, Χρυσανθόπουλος, Γεωργίου 4 (1), Βασιλόπουλος, Βασιλείου 11 (1), Φασάσι 16 (6/11 δίποντα), Πλώτας 15 (1), Τσαλμπούρης, Γρίλλης, Καναβός 11, Σοϊλεμετζίδης

TAGS ADIDAS NEXT GEN ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ