ADIDAS NEXT GEN

Adidas Next Generation Tournament: Ήττα στα σημεία για την ομάδα του Σπανούλη από την Ζάλγκιρις

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης EUROKINISSI SPORTS

Την ήττα με 68-65 γνώρισε η ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη από την Ζάλγκιρις στον τρίτο αγώνα της στο Adidas Next Generation Tournament της Λιουμπλιάνα.

Η ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη γνώρισε την ήττα στα σημεία από την Ζάλγκιρις με 68-65 στον τρίτο της αγώνα στο Adidas Next Generation Tournament της Λιουμπλιάνα. Το ματς ήταν κλειστό, όμως η λιθουανική ομάδα ήταν εκείνη που παρέμεινε ψύχραιμη όταν η μπάλα έκαιγε και πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Η διαφορά των δύο ομάδων μικρή όμως ορισμένα κρίσιμα καλάθια της Ζάλγκιρις ήταν αρκετά για να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Σπανούλη ήταν ο Κρόφλιτς που έδωσε σόου με 31 πόντους, όμως ήταν πολύ μόνος στην προσπάθεια της ομάδας του να φτάσει στη νίκη. Για τη Ζάλγκιρις ξεχώρισε ο Κρίβας με 19 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-19, 35-31, 46-48, 65-68

ANGT LJUBLJANA (Σπανούλης): Σεντ-Σιπέρι, Ροντρίγκεθ 4, Τσαπέλι , Κορκοντζέλος 7 (1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Κρόφλιτς 31 (7/14 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Ντι 2, Γκαρσία 7 (1), Φολγκέιρας 6, Ντζελάτ 8 (6 ριμπάουντ), Μπρόκχοφ.

TAGS ADIDAS NEXT GEN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ