ABA LEAGUE

ABA League: Τρεις διαιτητές αρνήθηκαν να σφυρίξουν στους τελικούς Παρτίζαν - Ερυθρού Αστέρα

ABA League: Τρεις διαιτητές αρνήθηκαν να σφυρίξουν στους τελικούς Παρτίζαν - Ερυθρού Αστέρα
Ο διαιτητής της EuroLeague, Ιλία Μπελόσεβιτς ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Οι διαιτητές Μπελόσεβιτς, Γιόβτσιτς και Νίκολιτς αρνήθηκαν, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, να σφυρίξουν στους τελικούς της ABA League ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Αρνητικοί στο ενδεχόμενο να σφυρίξουν στους τελικούς της ABA League ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα εμφανίστηκαν τρεις διαιτητές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraf, οι ρέφερι Ιλία Μπελόσεβιτς, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και Ούρος Νίκολιτς δεν θέλουν να εργαστούν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, ανάμεσα στα δύο μεγάλα κλαμπ της Σερβίας.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πάντα τεταμένο, όμως τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα, αφού οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου απειλούν να μην κατέβουν στους τελικούς της ABA League αν δεν αλλάξουν οι ημερομηνίες που ορίστηκαν, αφού αυτές συμπίπτουν με εκείνες των τελικών του πρωταθλήματος Σερβίας, το οποίο διεκδικεί επίσης ο Ερυθρός Αστέρας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως και οι τρεις διαιτητές είναι επιπέδου EuroLeague και πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ρέφερι αρνείται να διαιτητεύσει στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, καθώς δεν λείπουν οι παρενοχλήσεις από οπαδούς, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και δια ζώσης.

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ