ELITE LEAGUE

Α2 γυναικών: Ο Εύνικος ανέβηκε στην Α1 με νίκη επί του Πρωτέα Βούλας

Α2 γυναικών: Ο Εύνικος ανέβηκε στην Α1 με νίκη επί του Πρωτέα Βούλας
INTIME

Την άνοδό του στην Α1 γυναικών πανηγύρισε ο Εύνικος που κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας με 52-49 στα μπαράζ ανόδου και πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

Μεγάλη ημέρα για τον Εύνικο και τη ομάδα μπάσκετ γυναικών καθώς κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας με 52-59 στα μπαράζ ανόδου για την Α1 Γυναικών και πανηγύρισε την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι, οι δύο ομάδες ήταν κοντά και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η διαφορά οκτώ πόντων που πήρε ο Εύνικος καλύφθηκε άμεσα από τον Πρωτέα όμως η γηπεδούχος ομάδα ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος παίρνοντας την άνοδο για την Α1 Γυναικών.

Ο Πρωτέας Βούλας θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για την Α1 καθώς θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Αρχέλαου – Παναθλητικού για το τρίτο εισιτήριο.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Εύνικου πανηγυρίζει την άνοδο
Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Εύνικου πανηγυρίζει την άνοδο INTIME


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-13, 30-30, 37-38, 52-49

Εύνικος (Βελτσίστας – Βάνας): Καραγιάννη, Εμμανουηλίδου 14(2), Καίσαρη 9(3), Ισκιόγλου, Παπαδοπούλου, Βούλγαρη 2, Κεσσέ 4, Πατεράκη 16(1), Ναυροζίδου 5(1), Μίχου 2.
Πρωτέας Βούλας (Μίχα – Κουτρόγιαννου): Χατζηβασιλείου 8(1), Σπαθάρου 13(3), Ζουρνή 3, Σακελλαρίου 3(1), Χατζηγιακουμή 9(1), Αναστασοπούλου Μ. 7, Σκουμπάκη, Αναστασοπούλου Χ. 6(1), Ζεσερ.

TAGS ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ