ΑΡΗΣ

123.910 ευρώ σε Μπετς

123.910 ευρώ σε Μπετς
INTIME SPORTS

Το νέο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφορά το ποσό των 123.910 ευρώ για την προσφυγή του Άντριου Μπετς και των εκπροσώπων του.

Το νέο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η ΚΑΕ Άρης αφορά το ποσό των 123.910 ευρώ μετά την επίσημη απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της FIBA για την προσφυγή του Άντριου Μπετς και των εκπροσώπων του.

Ήδη πάντως η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι σε διαπραγματεύσεις για να πετύχει διακανονισμό με την πλευρά του Άγγλου διεθνή σέντερ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης οφείλει στον Μπετς 92.110 ευρώ για απλήρωτες δόσεις συμβολαίου, 25.000 ευρώ στον Μπιλ Ντάφι (ιδιοκτήτη της BDA Sports) που τον εκπροσωπεί και 6.800 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

Στο μεταγραφικό μέτωπο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναμένει αν όχι μέχρι το βράδυ το αργότερο μέχρι το Σάββατο να έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης του Αντώνη Ασημακόπουλου.

Στις τάξεις της επικρατεί αισιοδοξία για την θετική απάντηση του 36χρονου έμπειρου φόργουορντ ώστε να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά τους Καραποστόλου και Πάσαλιτς.

Παράλληλα στο Αλεξάνδρειο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναμένει από μέρα σε μέρα να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, για το αν θα μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση Αμερικανών αποφοίτων από κολέγια.

Σε μία λογική που είχε ακολουθηθεί και το περσινό καλοκαίρι λόγω και πάλι της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA για παίκτες που χρειάζεται και το letter of clearance τους. Όπως ισχύει για όλους όσους στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχανε αγωνιστεί εκτός Ελλάδας.

Ήδη πάντως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Παπαδόπουλο έχοντας ξεσκονίσει την συγκεκριμένη αγορά έχουνε καταλήξει σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις (πλέι μέικερ, σμολ φόργουορντ και πάουερ φόργουορντ) ρίχνοντας το βάρος στην επόμενη που αφορά την θέση του σέντερ.

Στην συγκεκριμένη θέση η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ο Αλεξανδρής συνεχίζουνε να αναμένουνε την απάντηση του 22χρονου διεθνή Ζήση Σαρικόπουλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ