ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Το "αντίο" του Δήμα στη γυναίκα του

Το "αντίο" του Δήμα στη γυναίκα του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πύρρος Δήμας μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook αποχαιρέτησε τη σύζυγο του, Αναστασία Σδούγκου, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την περασμένη Πέμπτη (14/6).

Μία ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τη σύζυγό του και παράλληλα να ευχαριστήσει όσους ήταν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια που έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο ανέβασε ο Πύρρος Δήμας. Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών επιπρόσθετα ευχαρίστησε όλους όσους έσπευσαν να τον συλλυπηθούν για το θάνατο της Αναστασίας Σδούγκου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμα του: "Αγαπητοί φίλοι,

δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά τον χαμό της Αναστασίας μου. Εγώ και η οικογένεια μου, μέσα στην οδύνη και στη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας. Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο. Στάθηκε γενναία. Ηταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι.

Θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους, έναν προς έναν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας. Το κάνω εγώ και τα παιδιά εκ μέρους της.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους άνθρωπους που έδωσαν τις γνώσεις, τον χρόνο και την εμπειρία τους για να βοηθήσουν την Αναστασία. Το κάνουν καθημερινά, προσφέροντας βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Στο Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», στον νευροχειρουργό Νίκο Γεωργακούλια και στην ομάδα του.

Στον όμιλο «Υγεια», στον διευθύνοντα σύμβουλο Ανδρέα Καρταπάνη, στην Ευαγγελία Ραζή και στην Πρότυπη Ογκολογική Ομάδα της, στον ογκολόγο Κωνσταντίνο Δαρδούφα.

Στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλο.

Στην Αμερική, τις οικογένειες του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση και του Τέντι και της Ντέμπι Δημητριάδη.

Το ίδιο θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που συναντήσαμε σε θαλάμους, διαδρόμους, εργαστήρια νοσοκομείων, αίθουσες χημιοθεραπείας και ακτινοβολίας, χειρουργεία. Ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει.

Να είστε όλοι καλά.

Πύρρος, Ελένη, Βίκτωρ, Μαρία, Νικόλας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ