ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Σε κρίσιμη κατάσταση ξανά ο Σουλεϊμάνογλου

Σε κρίσιμη κατάσταση ξανά ο Σουλεϊμάνογλου

Ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι μετά από αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης, λίγες ημέρες μετά από τη μεταμόσχευση ήπατος.

Λίγες ημέρες μετά από τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υποβλήθηκε, ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου δίνει ξανά μάχη για τη ζωή του.

Ο σπουδαίος βετεράνος αρσιβαρίστας παρουσίασε έντονη ενδοκρανιακή υπέρταση τις τελευταίες ημέρες, με συνέπεια να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Αν και αναζητήθηκαν άλλες λύσεις, τελικά οι γιατροί κατέληξαν σε χειρουργική επέμβαση.

Ο υπουργός υγείας της Τουρκίας, Αχμέτ Ντεμιρτζάν, μίλησε για την έκβαση της εγχείρησης, τονίζοντας ότι "πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη επέμβαση, ωστόσο οι ζωτικές ενδείξεις είναι θετικές, αν και ο κίνδυνος παραμένει".

Ο 50χρονος γεννημένος στη Βουλγαρία, αλλά πολιτογραφημένος Τούρκος θεωρείται ο κορυφαίος αρσιβαρίστας στην κατηγορία του, έχοντας κατακτήσει τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, επτά χρυσά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και δύο σε ευρωπαϊκό με τις δύο χώρες που εκπροσώπησε.

Ο "Ηρακλής τσέπης", όπως ήταν το παρατσούκλι του, αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα με το συκώτι του, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ