ΕΛΛΑΔΑ

Πύρρος Δήμας: Έγκυος η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα - δεν αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους

Ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφιδά
Ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφιδά INSTAGRAM /@AFRODITI_SKAFIDA

Ο Πύρρος Δήμας θα αποκτήσει το πέμπτο του παιδί μέσα στο 2024. Η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφιδά είναι έγκυος, ωστόσο δεν αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους.

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους διανύουν ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφιδά, καθώς περιμένουν να έρθει μέσα στο 2024 το πρώτο τους παιδάκι.

Ο μοναδικός έως σήμερα Έλληνας αρσιβαρίστας με τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια κι ένα χάλκινο σε δηλώσεις του στο "Happy Day" είπε πως η πιο όμορφη στιγμή του 2023 ήταν όταν έμαθε ότι η σύντροφός του είναι έγκυος, το πέμπτο παιδί του. Ωστόσο αναφορικά με το φύλο τους μωρού τους δεν θέλησε να απαντήσει.

"Τις γιορτές θα τις περάσουμε οικογενειακά, ζεστά, όμορφα και ωραία. Είναι ένα πολύ όμορφο γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι για μας, είναι πολύ προσωπικό. Από το νέο έτος περιμένω αυτό που όλοι περιμένουμε, το παιδί μας. Το φύλο δεν μπορώ να το αποκαλύψω, το γνωρίζουμε αλλά το κρατάμε για εμάς.

Έχουμε αποφασίσει να μην πούμε το φύλο. Θέλουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, να είμαστε καλά, να περάσουμε καλά τις γιορτές. Από το 2023, δεν θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα", δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους του Alpha.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ