ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Όταν ο Λεωνίδης φωτογραφιζόταν με τον Κωνσταντινίδη

Όταν ο Λεωνίδης φωτογραφιζόταν με τον Κωνσταντινίδη

Η ΕΟΑΒ ανέβασε φωτογραφία που δείχνει τον Βαλέριο Λεωνίδη να φωτογραφίζεται με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, ένα πρόσωπο που αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή της τελευταίας κόντρας του με τον Πύρρο Δήμα.

Πριν δυο ημέρες (14/2), ο Βαλέριος Λεωνίδης επιτέθηκε στον Πύρρο Δήμα με αφορμή τη φωτογραφία του με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη στην πρώτη επίσημη προπόνηση της προεθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά.

Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος το 1997 κατήγγειλε στην εκπομπή "Ζούγκλα" ότι ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής, Χρήστος Ιακώβου, χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες (αδρεναλίνη, αυξητική ορμόνη και παράγοντα αυξητικής ορμόνης σε συνδυασμό με ινσουλίνη) στους αρσιβαρίστες, σε ενέσιμη μορφή και χάπια. Να τονιστεί βέβαια ότι τις καταγγελίες αυτές αργότερα τις απέσυρε.

Στη ζωή μου, ποτέ δεν άφησα να περνούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα καταγγελίες εις βάρος των συναθλητών μου και του αθλήματος μου. Ποτέ μου δεν διέγραφα από τη μνήμη μου ανθρώπους που προσπάθησαν να αφαιρέσουν την αξία μου και τους αγώνες των συναθλητών μου. Η σημερινή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με τον πριν λίγα χρόνια κατήγορό του, Κωνσταντινίδη Χρήστο, δείχνει ότι για τον Πύρρο η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα. Λυπάμαι", ανέφερε στη δήλωσή του ο Βαλέριος Λεωνίδης.

Εντούτοις, η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών ανέβασε φωτογραφία στην ιστοσελίδα της από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 201 στη Νορβηγία και σε αυτή διακρίνονται οι Βαλέριος Λεωνίδης και Χρήστος Κωνσταντινίδης να χαμογελούν και να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Εν ολίγοις, είχε φωτογραφηθεί σχεδόν δυο χρόνια πριν με αυτόν που κατηγορούσε τον Δήμα ότι φωτογραφήθηκε μαζί του πριν δυο ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ