ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ολοκληρώθηκαν τα ανοιχτά πρωταθλήματα άρσης βαρών

Ολοκληρώθηκαν τα ανοιχτά πρωταθλήματα άρσης βαρών

Η πρώτη φάση του νέου θεσμού της ΕΟΑΒ, των ανοιχτών πρωταθλημάτων άρσης βαρών ολοκληρώθηκε με τους αγώνες στα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Δράμα.

Η πρώτη φάση του νέου θεσμού της ΕΟΑΒ, των ανοιχτών πρωταθλημάτων άρσης βαρών ολοκληρώθηκε με τους αγώνες στα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Δράμα. Η επιτυχία τους ήταν απολύτως ανάλογη εκείνης της διεξαγωγής των άλλων ομίλων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών αλλά και σωματείων μα πάνω από όλα η οργάνωση και η διεξαγωγή τους από τους ανθρώπους του αθλήματος σε κάθε πόλη, σε καθαρά τοπικό επίπεδο.

Η ΕΟΑΒ εξακολουθεί να οραματίζεται το μέλλον με νέες καινοτόμες ιδέες που υλοποιούνται πλέον και στην περιφέρεια που διαθέτει πολύ αξιόλογο έμψυχο υλικό, με τη στήριξη των Εθνικών χορηγών της ομοσπονδίας τον Ομιλο εταιριών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και την COSMOTE.

Ο στόχος για μεγαλύτερο αριθμό αγώνων ολόκληρη τη φετινή χρονιά και όχι μόνο, παραμένει ακλόνητος, εφικτός αλλά και αναγκαίος.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των τοπικών χορηγών των αγώνων. Στη Δράμα ενίσχυσαν το πρωτάθλημα οι εταιρίες: ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας, ΠΟΡΕΙΑ Ο.Ε, Musclezone, ενώ στα Ιωάννινα στήριξαν την προσπάθεια οι: ταβέρνα Χρύσανθος, Μπάης car evolution και τα αρτοποιεία «To Ηπειρώτικο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ