ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

"Οι δημόσιες σχέσεις της ΕΟΑΒ εξασφαλίζουν κονδύλια για την Ομοσπονδία"

"Οι δημόσιες σχέσεις της ΕΟΑΒ εξασφαλίζουν κονδύλια για την Ομοσπονδία"
EUROKINISSI

Οι δημόσιες σχέσεις της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ιδιαίτερα του Προέδρου της, Πύρρου Δήμα, βοηθούν στην εξοικονόμηση κονδυλίων που απαιτούνται για τη συμμετοχή των αθλητών μας σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Οι δημόσιες και φιλικές σχέσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ιδιαίτερα του Προέδρου της, Πύρρου Δήμα, βοηθούν στην εξοικονόμηση κονδυλίων που απαιτούνται για τη συμμετοχή των αθλητών μας σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τα χρήματα της εξοικονόμησης να διατίθενται, ως επί το πλείστον, στους τομείς ανάπτυξης και αγώνων.

Μετά τη πλήρη φιλοξενία αθλητών μας στο Βουκουρέστι από την Ομοσπονδία άρσης βαρών της Ρουμανίας επ' ευκαιρία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τη περασμένη άνοιξη, ο Πρόεδρος της EOAB κατάφερε να εξασφαλίσει δωρεάν τα έξοδα διαμονής - διατροφής αθλητών και προπονητών μας στην Τασκένδη που φιλοξενεί αυτές τις ημέρες το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων.

"Χαίρομαι που η Ελλάδα εξακολουθεί να διατηρεί μόνο φίλους στο εξωτερικό στο άθλημα μας. Άλλωστε, οι περισσότεροι πρόεδροι των ομοσπονδιών είναι παλιοί συναθλητές μου, γνωριζόμαστε πολύ καλά για πολλά χρόνια. Ήδη υπάρχουν σκέψεις για πιο στενή συνεργασία σε άμεσο μέλλον με διάφορες χώρες με αμοιβαία οφέλη", τόνισε ο Πύρρος Δήμας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ