ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ιακωβίδης: Συνεχίζει την άρση βαρών με οικονομική στήριξη από Παναθηναϊκό και φιλάθλους

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Βρανόπουλο, και την έφορο του τμήματος άρσης βαρών, Κυριακή Γαλάνη, στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού | Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Βρανόπουλο, και την έφορο του τμήματος άρσης βαρών, Κυριακή Γαλάνη, στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού | Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 IG/PANATHINAIKOS_1908

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την άρση βαρών, ύστερα από τη βοήθεια και την οικονομική στήριξη που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκίνησε το πανελλήνιο με τα σκληρά λόγια του, αλλά λόγια καρδιάς, έπειτα από τις προσπάθειές του στο τουρνουά άρσης βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 30χρονος πρωταθλητής είχε ανακοινώσει με δάκρυα στα μάτια ότι αποχωρεί από το άθλημα που αγαπάει τόσο, διότι δεν είχε στήριξη ώστε να συνεχίσει. "Συγγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω. Θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου, να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων έπειτα από την 11η θέση που κατέλαβε.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στον οποίο ανήκει ο αθλητής άρχισε άμεσα μία καμπάνια στήριξης του Ιακωβίδη μέσω του "Σύλλογος πιο Μεγάλος", ώστε να συγκεντρωθούν πόροι και ο Έλληνας αρσιβαρίστας να μπορεί πλέον να κάνει κανονικές προετοιμασίες για τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Όπως ανακοίνωσαν οι "πράσινοι" την Παρασκευή, οι φίλαθλοι συγκέντρωσαν το ποσό των 24.859,95 ευρώ στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε στηθεί γι' αυτόν το σκοπό και τα χρήματα παραδόθηκαν στον Ιακωβίδη από τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Βρανόπουλο, και την έφορο του τμήματος άρσης βαρών και παλιάς πρωταθλήτριας του αθλήματος, Κυριακή Γαλάνη.

"Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και η διοίκηση είναι δίπλα μου. Η στάση και η συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου με κάνει να συνεχίζω να θέλω να αγωνίζομαι με την πράσινη φανέλα και να προσπαθώ να δοξάσω το τριφύλλι. Από κει και πέρα, η κίνηση που έγινε από την πλευρά του 'σύλλογος πιο μεγάλος' είναι σίγουρα συγκινητική και αξιέπαινη και δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στη σύγχρονη τουλάχιστον ιστορία του ελληνικού αθλητισμού", δήλωσε ο Ιακωβίδης, ο οποίος φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην άρση βαρών, ίσως μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2032 όπως είχε δηλώσει στο SPORT24, με στόχο νέες αγωνιστικές διακρίσεις, όπως η 11η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ