ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ένας "Καχιασβίλι" στο τμήμα άρσης βαρών του Παναθηναϊκού

Ένας "Καχιασβίλι" στο τμήμα άρσης βαρών του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI

Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε το τμήμα άρσης βαρών του Παναθηναϊκού και ένας εξ αυτών είναι ο 13χρονος Γαβριήλ Χουτσισβίλι ο οποίος είναι ανιψιός του Κάχι Καχιασβίλι.

Σε τριπλή ενίσχυση για το τμήμα Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Ερασιτέχνης. Με επίσημη ανακοίνωση του ο σύλλογος έκανε γνωστή την απόκτηση του ανιψιού τουΚάχι Καχιασβίλι, Γαβριήλ Χουτσισβίλι, του Κωνσταντίνου Καραγγέλη και του Βασίλη Τζίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή τριών αθλητών στην άρση βαρών καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ,τουςΓαβριήλ Χουτσισβίλι, Κωνσταντίνο Καραγγέλη και Βασίλη Τζίμα. Ο Γαβριήλ Χουτσισβίλι είναι γεννημένος το 2006 και η σημαντικότερη του διάκριση είναι η τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων το 2017.

Αγωνίζεται στην κατηγορία των 96 κιλών, ήρθε από την ΑΕΚ και στην πρώτη του δήλωση στο www.panathinaikos1908.grτόνισε«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να επιστρέψει ο Σύλλογος στην κορυφή και ασφαλώς να διακριθούμε ακόμα περισσότερο σε διεθνές επίπεδο».

Ο Κωνσταντίνος Καραγγέλης είναι γεννημένος το 1996, πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και έχει κατορθώσει και έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων, ενώ η κατηγορία του είναι τα 89 κιλά.

Αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκούθα είναι και ο Βασίλης Τζίμας ο οποίος είναι γεννημένος το 2004, συμμετέχει στην κατηγορία των 109 κιλών και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΠΑΚ Χαλανδρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ