ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Άρση Βαρών: Ο Πύρρος Δήμας εκλέχθηκε Β' αντιπρόεδρος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Ο Πύρρος Δήμας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ο Πύρρος Δήμας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Σπουδαία τιμή για τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος εκλέχθηκε στην θέση του Β' αντιπρο΄δρου του Δ.Σ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (IWF), σε μία αναγνώριση της προσφοράς του.

Ο Πύρρος Δήμας πρέπει πλέον να προσφωνείται "Β' Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών" (IWF), αφού εκλέχθηκε σε αυτή την θέση σε μία αναγνώριση της προσφοράς του στο άθλημα.

Ο τρις χρυσός Ολυμπιονίκης (1992, 1996, 2000) και μία φορά "χάλκινος" σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2004) πρόσθεσε έτσι ακόμα ένα παράσημο στην σπουδαία πορεία του στον χώρο. Παράλληλα, ο Γιώργος Τσικούρης εκλέχθηκε στην Ιατρική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ιδιαίτερα χαρούμενη είναι η οικογένεια της Ελληνικής άρσης βαρών, με την εκλογή του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΑΒ ολυμπιονίκη κ. Πύρρου Δήμα στην θέση του Β΄ Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών ( IWF ) και του ιατρού, καθηγητή ορθοπαιδικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής του Δ.Σ. της ΕΟΑΒ κ. Γιώργου Τσικούρη στην Ιατρική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΄Αρσης Βαρών ( IWF ).

Η εκλογή τους ήταν μια αναγνώριση της προσφοράς τους στην παγκόσμια άρση βαρών και πιστεύουμε ότι από τις νέες θέσεις τους, θα εργαστούν για την προώθηση και άνοδο της ελληνικής άρσης βαρών και όχι μόνο.

Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο και καλή επιτυχία στο έργο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ