ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Απίστευτο: περνά από ΕΔΕ ο Λεωνίδης σύμφωνα με τον Ιακώβου

Απίστευτο: περνά από ΕΔΕ ο Λεωνίδης σύμφωνα με τον Ιακώβου

Ο Βαλέριος Λεωνίδης κλήθηκε σε ΕΔΕ από το Πολεμικό Ναυτικό επειδή έφυγε χωρίς άδεια από τη χώρα για να βρεθεί στην κηδεία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου. (VIDEO)

Κάποιες φορές η γραφειοκρατία πρέπει να πηγαίνει στην άκρη. Ειδικά σε περιπτώσεις σαν αυτή του Βαλέριου Λεωνίδη. Ο Ολυμπιονίκης και προπονητής της εθνικής ομάδας άρσης βαρών πήγε την Κυριακή στην Τουρκία για να μπορέσει να πει "αντίο" στον μεγάλο του αντίπαλο και φίλο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου.

Μάλιστα, τα έξοδα έγιναν από τον υπουργό αθλητισμού της Τουρκίας, Οσμάν Μπακ.

Πριν φύγει ωστόσο για να πάει στη γειτονική χώρα δεν φρόντισε να πάρει άδεια από το Πολεμικό Ναυτικό του οποίου είναι αξιωματικός. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή "Εμείς" στο "Ε" και επιβεβαίωσε ο Χρήστος Ιακώβου, ο Βαλέριος Λεωνίδης θα κληθεί να περάσει από ΕΔΕ!

"Το μόνο που ξέρω είναι ότι του έστειλαν τα εισιτήρια για να πάει στην Τουρκία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα ο στρατός τον κάλεσε σε ΕΔΕ. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί έφυγε χωρίς να πάρει άδεια από τον στρατό. Εντάξει, μπορεί μέσα στη βιασύνη του να μην πήρε τηλέφωνο τον διοικητή του" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ιακώβου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 7.30 του βίντεο που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ