ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Αντίστροφη μέτρηση για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αρσης Βαρών

Αντίστροφη μέτρηση για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αρσης Βαρών

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων έχει ξεκινήσει. Από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου στον Πολύγυρο.

Στα Πρωταθλήματα Αρσης Βαρών που θα διεξαχθούν στον Πολύγυρο από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της Άρσης Βαρών και θα προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την πολύτιμη συνεισφορά της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. και αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς υποστηρικτές του αθλήματος των δυνατών της ευρύτερης περιοχής.

Οι προπονητές και οι αθλητές, άλλωστε, περιμένουν με μεγάλη αγωνία τις διοργανώσεις, καθώς κατά γενική ομολογία το περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχε "κλέψει"τις εντυπώσεις. Ο Δήμος Πολυγύρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει έμπρακτα την Ε.Ο.Α.Β., τόσο με τη φιλοξενία του Πρωταθλήματος, όσο και με τη θέρμη που έχει αγκαλιάσει την όλη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Ε.Ο.Α.Β. θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το νέο Εθνικό Χορηγό, τον Ομιλο Εταιριών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ. Ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ θα παρέχει στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων. Τους Εθνικούς Χορηγούς της Ε.Ο.Α.Β. πλαισιώνει με την πολυετή παρουσία της η Cosmote.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλο. Την προηγούμενη ημέρα της έναρξης των αγώνων, η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών θα πραγματοποιήσει δράση για τους μαθητές των Γυμνασίων του Πολυγύρου με εκμάθηση της Ολυμπιακής Άρσης Βαρών και του Ευ Αγωνίζεσθαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ