ADVERTORIALS

Η bwin «αγκάλιασε» οικογένειες, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους

Η bwin «αγκάλιασε» οικογένειες, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους

Η Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία αγάπης της bwin είχε μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους και τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται!

Υπάρχει ένα μέρος όπου η στεναχώρια, ο φόβος, ο πόνος, η μοναξιά δεν έχουν θέση. Ένα μέρος που βρίσκεις τη φροντίδα, την ελπίδα, την αποδοχή και την ασφάλεια. Αυτό το μέρος ονομάζεται «Αγκαλιά» και αυτές τις ημέρες πρέπει να είναι πιο τρυφερή για να «εγκλωβίσει» μέσα της όλη την αγάπη!

Η bwin, και φέτος στήριξε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», του Γηροκομείου Αθηνών, των Γιατρών του Κόσμου και όλοι μαζί προσπάθησαν να κάνουν αυτές τις ημέρες πιο χαρούμενες, πιο ζεστές για οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους στην Αττική.

https://youtu.be/69DK2wWnVVE

Χριστούγεννα, πάνω απ’ όλα σημαίνει αγάπη, αλληλεγγύη, ανιδιοτελής προσφορά! Μέσα σε αυτές τις λέξεις είναι κρυμμένα τα πιο όμορφα λόγια, που η bwin θέλησε να μεταφέρει σε ανθρώπους που λύγισαν από σοβαρά προβλήματα. Πιστό στη στρατηγική του για κοινωνική προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη, το διεθνές στοιχηματικό brand βρέθηκε δίπλα σε εκατοντάδες ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους, ώστε αυτές οι γιορτινές μέρες να γίνουν πιο ξεχωριστές.

Δείτε εδώ την ανακαινισμένη πισίνα της ΕΛΕΠΑΠ

Η στολή του Άγιου Βασίλη βγήκε και φέτος από τη ντουλάπα της bwin με μοναδική αποστολή να εκπληρώσει ένα μεγάλο στόχο. Τα κατάφερε, αφού συγκέντρωσε και παρέδωσε περήφανα και φέτος στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» περισσότερο από 1,5 τόνο τροφίμων μακράς διαρκείας, καθώς και καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά και οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά. Ενισχύοντας τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να τα καταφέρουν, τους έδωσε τη δυνατότητα για πιο ήρεμες γιορτές.

Η bwin «αγκάλιασε» οικογένειες, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους

Η διαδρομή αγάπης της bwin συνεχίστηκε και στο Γηροκομείο Αθηνών. Μια αγκαλιά που θέλησε να πει όλα όσα είναι ανείπωτα. Εκπρόσωποι του brand επισκέφτηκαν το Γηροκομείο, μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λέντζα, προσφέροντας γιορτινά καλάθια σε όλους τους ηλικιωμένους, γεμίζοντας τους χαμόγελα και ζεστασιά.

Η bwin «αγκάλιασε» οικογένειες, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους

Ολοκληρώνοντας τις δράσεις, οι γειτονιές της Αθήνας γέμισαν με αισιοδοξία, χαμόγελα, αφού μέσα από τα προγράμματα υποστήριξης των Γιατρών του Κόσμου, η bwin μοίρασε σε συμπολίτες μας γιορτινά καλάθια, γεμάτα με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και το καθιερωμένο γούρι του νέου έτους. Από το πακέτο αγάπης δεν θα μπορούσε να λείψει και υγειονομικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας.

Η bwin «αγκάλιασε» οικογένειες, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα και τις φετινές γιορτές τους ανθρώπους και τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που καθημερινά δέχεται.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin εντάσσεται στο Στόχο 3: Καλή Υγεία & Ευημερία. Περισσότερα για κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.


21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ