ADVERTORIALS

Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos

Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos

Η Κωτσόβολος χορηγός του Ελληνικού και Παγκόσμιου τελικού eSports WRC 9

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο τελικός του κορυφαίου εικονικού αγώνα, το Πρωτάθλημα eSports WRC 9 θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα και η Κωτσόβολος είναι υπερήφανος χορηγός του μεγάλου θεσμού. Το Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos θα δώσει το «σήμα εκκίνησης» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ.

Από κάθε γωνιά του κόσμου, χιλιάδες λάτρεις του μηχανοκίνητου και ηλεκτρονικού αθλητισμού και gamers, συμμετέχουν στις ειδικές διαδρομές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, μέσω του ηλεκτρονικού παιχνιδιού WRC, διεκδικώντας το πρωτάθλημα. Από τους διαγωνιζόμενους, 8 θα αποκτήσουν τη «χρυσή σκυτάλη» συμμετοχής με φυσική παρουσία στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας. Το έπαθλο του μεγάλου νικητή είναι ένα Toyota GR Yaris, αλλά η εμπειρία και απόλαυση των εικονικών αγώνων προσομοίωσης στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ των Θεών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή, όχι μόνο για τους διαγωνιζόμενους, αλλά και για τους θεατές. Παράλληλα με την απόφαση διεξαγωγής του τελικού eSports WRC στη χώρα μας, οι διοργανωτές δίνουν wildcard στην Ελλάδα και στην Κύπρο για μία θέση μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου!

Η Κωτσόβολος, ως κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, υποστηρίζει τον θεσμό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και του Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos, προσφέροντας και η ίδια εμπειρίες υψίστης ταχύτητας και τεχνολογίας χωρίς εμπόδια σε όλους τους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ