Κυριακή 16 Σεπ. 2018

Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΝ ΝΕΒΙΛ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Ράλι Τουρκίας: Το μεγάλο βήμα τίτλου του Τάνακ!

Τρίτη σερί νίκη του Εσθονού της Toyota, μετά τα χθεσινά προβλήματα των Νεβίλ και Οζιέ - που, όμως, επέστρεψαν για να πάρουν τους μέγιστους βαθμούς της Power Stage.

Σάββατο 15 Σεπ. 2018

Ο ΤΑΝΑΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΝΙΚΗ

Ράλι Τουρκίας (Ημέρα 2): Εγκατέλειψαν Οζιέ και Νεβίλ!

Η "μάχη των τιτάνων" δεν έγινε ποτέ στην Τουρκία, καθώς πρώτα ο Τιερί Νεβίλ και μετά ο Σεμπαστιάν Οζιέ εγκατέλειψαν, αφήνοντας τον Τάνακ να κάνει ένα μεγάλο βήμα τίτλου.

Παρασκευή 14 Σεπ. 2018

ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 0,3” ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Ράλι Τουρκίας (Ημέρα 1): Αντεπίθεση Νεβίλ και Οζιέ

Ο Τιερί Νεβίλ απάντησε στην εκπληκτική αντεπίθεση του Σεμπαστιάν Οζιέ και τώρα η νίκη στην Τουρκία είναι μεταξύ των δύο! Εκτός μάχης οι Μπριν-Όστμπεργκ με τα δύο Citroen.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

Ποδαρικό ο Μίκελσεν στην Τουρκία

Το 10 ράλι της χρονιάς ξεκίνησε χθες βράδυ με την υπερειδική διαδρομή στην περιοχή του Μαρμαρά, που αποτελεί και το κέντρο του αγώνα της Τουρκίας, που άλλαξε θέση και επέστρεψε στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι έπειτα από 8 χρόνια.

Κυριακή 19 Αυγ. 2018

Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΝ ΟΖΙΕ

Ράλι Γερμανίας: Ο Τάνακ σε ρυθμό πρωταθλητή!

Μετά τα δάση της Φινλανδίας ο Οττ Τάνακ κέρδισε και στην γερμανική άσφαλτο, και πλησίασε στους 36 και 13 βαθμούς τους Νεβίλ και Οζιέ στην κορυφή του πρωταθλήματος!

ΡΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ένα βήμα από τη νίκη ο Τάνακ

Η Παρασκευή ήταν η μέρα που φαίνεται ότι οδηγεί τον Τάνακ στην δεύτερη σερί του νίκη, μετά τη Φινλανδία, πριν δύο εβδομάδες.

Παρασκευή 17 Αυγ. 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΕΣΘΟΝΟΣ

Κρατάει γερά ο Τάνακ στη Γερμανία

Ο Τάνακ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στη Γερμανία κερδίζοντας τη μια ειδική μετά την άλλη και αν συνεχίσει έτσι θέτει υποψηφιότητα για το φετινό τίτλο.

Πέμπτη 16 Αυγ. 2018

ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ

Ποδαρικό ο Τάνακ στη Γερμανία

O Οτ Τάνακ, με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη του στη Φινλανδία με το Toyota Yaris, έκανε το καλύτερο χρόνο στην υπερειδική διαδρομή του Σεν Βέντελ, μήκους 2 χλμ., που άνοιξε την αυλαία του ράλι της Γερμανίας.

Κυριακή 29 Ιουλ. 2018

Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΝ ΟΖΙΕ ΣΤΟΥΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ

Ράλι Φινλανδίας: Τάνακ για πρωτάθλημα!

Ο Εσθονός της Toyota κέρδισε κυριαρχώντας απόλυτα στη Φινλανδία και έβαλε υποψηφιότητα για τον τίτλο του WRC.

Σάββατο 28 Ιουλ. 2018

ΟΣΤΜΠΕΡΓΚ-ΛΑΤΒΑΛΑ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ

Ράλι Φινλανδίας (ΕΔ19): Τάνακ από άλλο πλανήτη

Ο Οττ Τάνακ ήταν «σε δικό του ρυθμό» τη δεύτερη μέρα και απέκτησε διαφορά ασφαλείας στην κορυφή από τον Μαντς Όστμπεργκ, ο οποίος τώρα δέχεται και την επίθεση του Λάτβαλα.

Παρασκευή 27 Ιουλ. 2018

ΤΑΝΑΚ ΚΑΙ ΟΣΤΜΠΕΡΓΚ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 5,8''

Ράλι Φινλανδίας (ΕΔ11): Τάνακ στο φτερό!

Ο Εσθονός της Toyota πήρε βραχύ προβάδισμα στη συγκλονιστική του μάχη με τον Μαντς Όστμπεργκ της Citroen στο πρώτο σκέλος. Ο Οζιέ επικρατεί του Νεβίλ, για τη μάχη του τίτλου.

ΕΧΑΣΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΝΕΒΙΛ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ 40’’ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΖΙΕ

Ράλι Φινλανδίας (ΕΔ5): Τάνακ και Όστμπεργκ σε "χαμηλές πτήσεις"

Οττ Τάνακ (Toyota) και Μαντς Όστμπεργκ (Citroen) στο δευτερόλεπτο στην κορυφή. - Ένα λάθος του Τιερί Νεβίλ τον έχει αφήσει 40 δευτ. πίσω από τον Σεμπαστιάν Οζιέ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (27/7) Η ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΔΑΣΗ

Με το δεξί η Toyota στο ράλι Φινλανδίας

Με την υπερειδική διαδρομή στο κέντρο της πόλης Jyvaskyla, στη Φινλανδία, άνοιξε ο πιο θεαματικός αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Σήμερα (27/7) αρχίζει το κυρίως πιάτο του αγώνα, με 10 ειδικές διαδρομές στα δάση.

Κυριακή 10 Ιουν. 2018

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΟΖΙΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ

WRC: Επική νίκη Νεβίλ στη Σαρδηνία!

Ο Τιερί Νεβίλ βγήκε νικητής της συγκλονιστικής τριήμερης μονομαχίας του με τον Σεμπαστιάν Οζιέ στο Ράλλυ Σαρδηνίας και διεύρυνε τη διαφορά του από τον Γάλλο στους 27 βαθμούς, στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 3,9 ΔΕΥΤ. – ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΛΑΤΒΑΛΑ

Οζιέ και Νεβίλ: Μονομαχία στη Σαρδηνία!

Σε υπόθεση για δύο οδηγούς, και μάλιστα για τους δύο διεκδικητές του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, έχει μετατραπεί η μάχη της νίκης στο Ράλι Σαρδηνίας: οι Σεμπαστιάν Οζιέ και Τιερί Νεβίλ χωρίζονται από μόλις 3,9 δευτερόλεπτα μετά από 16 Ειδικές Διαδρομές, και ενόψει της τελευταίας μέρας του αγώνα στο ιταλικό νησί.

Σάββατο 09 Ιουν. 2018

WRC: ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 19 ΔΕΥΤ.

Μονομαχία Οζιέ-Νεβίλ στη λασπωμένη Σαρδηνία

Ελέγχοντας τέλεια τις εντελώς ασυνήθιστες για νησί της Μεσογείου τον Ιούνιο βροχερές και λασπωμένες Ειδικές, ο Σεμπαστιάν Οζιέ έκανε μια εντυπωσιακή αντεπίθεση το απόγευμα του πρώτου σκέλους του Ράλι Ιταλίας-Σαρδηνίας για να πάρει την πρωτοπορία μετά το πρώτο πλήρες σκέλος του 7ου αγώνα του φετινού WRC.

Πέμπτη 07 Ιουν. 2018

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ WRC ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΟ 2020

H Citroen διεκδικεί τον Οζιέ για το 2019

Η εργοστασιακή Citroen επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα και δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον της να υπογράψει ξανά τον Σεμπαστιάν Οζιέ.

Παρασκευή 25 Μαϊ. 2018

ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ

"Έκοψε" η Citroen τον Meeke από τα ράλι

Το σημαντικό ατύχημα που είχε στην Πορτογαλία το δίδυμο Kris Meeke και Paul Nagle, ανάγκασε τη γαλλική εταιρεία Citroen, να λάβει μια πολύ σημαντική απόφαση.

Δευτέρα 21 Μαϊ. 2018

WRC: Ο ΒΕΛΓΟΣ ΤΗΣ HYUNDAI 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΖΙΕ

Πορτογαλία: Νίκη και προβάδισμα τίτλου του Νεβίλ

O Νεβίλ κέρδισε το Ράλι Πορτογαλίας και πήρε προβάδισμα 19 βαθμών από τον Οζιέ, που εγκατέλειψε την Παρασκευή, στην κορυφή του WRC.

Κυριακή 20 Μαϊ. 2018

WRC: ΣΦΟΔΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣ ΜΙΚ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ

Πορτογαλία: Κοντά στη νίκη ο Νεβίλ

Διαφορά ασφαλείας έχτισε ο Τιερί Νεβίλ της Hyundai από τον Έβανς της M-Sport Ford, τη δεύτερη μέρα του Ράλι Πορτογαλίας. Ο Μικ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, μετά από ατύχημα.

Σάββατο 19 Μαϊ. 2018

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΟΖΙΕ

Ράλι Πορτογαλίας: Βήμα τίτλου του Νεβίλ!

Ο Τιερί Νεβίλ τέθηκε επικεφαλής την 1η ημέρα του Ράλι Πορτογαλίας, ενώ αντίθετα ο Σεμπαστιάν Οζιέ γνώρισε μία από τις σπάνιες εγκαταλείψεις του.

Παρασκευή 18 Μαϊ. 2018

ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Ελαφρύ προβάδισμα ο Τάνακ στο ράλι Πορτογαλίας

Με τον Τάνακ να έχει μικρό προβάδισμα μετά τη νίκη του στην Αργεντινή, ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης (17/5) το ράλι Πορτογαλίας με την υπερειδική διαδρομή στην Λουσάντα.

Κυριακή 29 Απρ. 2018

Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ

Αργεντινή: Νίκη Τάνακ χωρίς αντίπαλο

Μετά το τετ-α-κε της πρώτης μέρας, ο Τάνακ κατέστρεψε τον συναγωνισμό στην Αργεντινή και κέρδισε για πρώτη φορά, όπως και η Toyota, στο φετινό WRC. Στους 10 βαθμούς η διαφορά Οζιέ-Νεβίλ.

Σάββατο 28 Απρ. 2018

Ο ΤΑΝΑΚ ΚΑΙ Η TOYOTA ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ 2Η ΗΜΕΡΑ

Αργεντινή: Παράσταση για ένα ρόλο

Σε διαφορά ασφαλείας (42 δευτ.) το προβάδισμα του Τάνακ από τον Νεβίλ στην κορυφή του Ράλι Αργεντινής. Πολλά ατυχήματα και ομίχλη στα βουνά της Κόρδοβα.

Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

WRC Αργεντινή: Χωρίς αντίπαλο ο Τάνακ

Ο Εσθονός της Toyota, Οτ Τάνακ κέρδισε πέντε από τις επτά ειδικές διαδρομές της πρώτης ημέρας και ηγείται με 22,7 δευτερόλεπτα του Μικ. Ο Οζιέ 36 δευτ. πίσω, εγκατέλειψε ο Λάτβαλα.

Παρασκευή 27 Απρ. 2018

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ (ΥΠΕΡ)ΕΙΔΙΚΗ

Ο Νεβίλ άνοιξε το δρόμο στην Αργεντινή

Πρώτος χρόνος του Τιερί Νεβίλ στην υπερειδική της Βίλα Κάρλος Παζ, εμπρός από τον Οττ Τάνακ και τον Σεμπαστιάν Οζιέ. Πέντε οδηγοί στο ίδιο δευτερόλεπτο.

Πέμπτη 26 Απρ. 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Ο Λάτβαλα με Toyota Yaris ταχύτερος στις δοκιμές

Η δράση ξεκίνησε για τον 5ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Σήμερα στην Αργεντινή, ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο shakedown πριν από τον αγώνα που ξεκινά τις πρώτες πρωινές ώρες (Ελλάδας) της Παρασκευής και ολοκληρώνεται το βράδυ αργά την Κυριακή.

Πέμπτη 12 Απρ. 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ RALLYCROSS

Οι «πιεσμένες» μέρες του Λεμπ, από το WRC στο WRX

Η κάθε ημέρα του Σεμπάστιαν Λεμπ, με τα δικά του λόγια, από τον WRC και την Κορσική μέχρι τη Βαρκελώνη και τον πρώτο φετινό αγώνα του Παγκόσμιου Rallycross.

Τρίτη 10 Απρ. 2018

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FORD ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Το Fiesta του Οζιέ «θα γίνει ταχύτερο»

Μετά το επιβλητικό ξεκίνημα του Σεμπαστιάν Οζιέ το 2018, με τρεις νίκες σε Μόντε Κάρλο, Μεξικό, και Κορσική στους τέσσερις πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Γάλλος σύντομα θα έχει στο Ford Fiesta WRC της M-Sport και μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων - οι οποίες, σύμφωνα με τον Μάλκολμ Ουίλσον, «θα το κάνουν ακόμα ταχύτερο».

Κυριακή 08 Απρ. 2018

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΤΗΣ M-SPORT FORD

Κορσική: Τρία στα τέσσερα για τον Οζιέ!

Ο πρωταθλητής και η M-Sport Ford ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στον γαλλικό αγώνα, καθώς ο Τάνακ τερμάτισε δεύτερος και ο Λάπι κέρδισε την Power Stage.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24