BOX2BOX BY BETSSON

Χρήστος Αλμύρας: Πώς πέρασε κάτω από τα ραντάρ του Big 4 ο χαφ της Τζουργκάρντεν

Ο Χρήστος Αλμύρας
Ο Χρήστος Αλμύρας Eurokinissi Sports

Στην εκπομπή Box2Box by Betsson, οι Ηλίας Καλλονάς και Αντώνης Οικονομίδης αναφέρθηκαν στην περίπτωση του Χρήστου Αλμύρα, ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Ελπίδων και αγωνίζεται πλέον στην Τζουργκάρντεν, παιρνόντας κάτω απ’ τα… ραντάρ του Big 4.

Η Εθνική Ελπίδων μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την απευθείας πρόκριση στο Euro 2027, αλλά θα έχει την ευκαιρία μέσω των playoffs. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε την προκριματική φάση με 9 νίκες σε 10 ματς, αλλά η μία και μοναδική ήττα απ’ τη Γερμανία αποδείχθηκε κομβική.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη επιβεβαίωσαν πως έχουν όλα τα εχέγγυα για να ξεχωρίσουν τα επόμενα χρόνια και σε επίπεδο ανδρών, αφού διαθέτουμε μία πολύ καλή φουρνιά (και) σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν ήταν κι ο Χρήστος Αλμύρας. Ο 21χρονος χαφ της Τζουργκάρντεν ήταν πρωταγωνιστής στην ευρεία νίκη επί της Λετονίας (4-2), σημειώνοντας δύο απ’ τα τέσσερα γκολ. Γενικότερα, απ’ τις 27 Μαρτίου, όταν έκανε ντεμπούτο με τη γαλανόλευκη στο 5-0 επί της Μάλτα, αποτελεί βασικό πυλώνα στα πλάνα του Ταουσιάνη, έχοντας 5/5 συμμετοχές ως βασικός στα προκριματικά.

Στην εκπομπή Box2Box by Betsson, οι Ηλίας Καλλονάς και Αντώνης Οικονομίδης αναφέρθηκαν στην περίπτωση του, θυμίζοντας πώς έγινε το deal με τη σουηδική ομάδα, ενώ εξέφρασαν την απορία πώς κατάφερε και πέρασε κάτω απ’ τα… ραντάρ των ομάδων του Big 4.

Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει τόσο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ, αλλά δεν μπήκαν σε διαδικασία ούτε διαπραγμάτευσης, ούτε πρότασης.

Το 1.000.000 ευρώ που ζητούσαν οι άνθρωποι του Αστέρα AKTOR θεωρήθηκε υψηλό για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε ουσιαστικά το τελευταίο τρίμηνο της σεζόν σε μόνιμη βάση. Η… δικαίωση, όμως, ήρθε από τη Σουηδία. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή τον πρότεινε στην Τζουργκάρντεν.

Οι σκάουτ της σουηδικής ομάδας πέρασαν από… κόσκινο τον 21χρονο χαφ και έδωσαν το πράσινο φως προκειμένου να κατατεθεί πρόταση στον Αστέρα AKTOR, όπως και συνέβη. Οι Αρκάδες απάντησαν θετικά και πλέον ο Αλμύρας αγωνίζεται στην Τζουργκάρντεν, όπου μετράει 9 συμμετοχές με ένα γκολ.

Ένα success story ενός παιδιού που αγοράστηκε 30.000 ευρώ και μέσα σε τρεις μήνες ουσιαστικά κατάφερε να εκτινάξει την αξία του στο 1+ εκατ. ευρώ (ο Μακεδινός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%) και εν τέλει να πωληθεί με το συγκεκριμένο ποσό.

Δείτε το Box2Box by Betsson:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ