Παναθηναϊκός AKTOR: Το tweet του Πιτίνο για τα επτά χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τον πράσινο πάγκο

Ο Ρικ Πιτίνο δεν ξεχνάει το πέρασμά του από την Ελλάδα και με αφορμή την επέτειο επτά ετών από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έκανε μία ανάρτηση στο X με τόσο πράσινο, όσο και γαλανόλευκο χρώμα.
Στις 26 Δεκεμβρίου του 2018 ο Ρικ Πιτίνο ήρθε στην Ελλαδα για τον Παναθηναϊκό, που έψαχνε στο πρόσωπό του, τον αντικαταστάτη του Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος αποχωρούσε από τους πράσινους.
Ένας θρύλος του NCAA, και όχι μόνο, ερχόταν στην Ευρώπη και αυτό αποτελούσε από μόνο του είδηση.
Οι πράσινοι είχαν προτείνει το καλοκαίρι του 2019 επέκταση στον Αμερικανό, ο οποίος αν και ήταν θετικός στην παραμονή του, αναγκάστηκε να αρνηθεί για οικογενειακούς λόγους, όμως λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο, υπέγραψε για δεύτερη φορά με το τριφύλλι.
Μάλιστα δεν έμεινε εκεί η θητεία του στην Ελλάδα, καθώς λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό, είχε συμφωνήσει να αναλάβει και το τιμόνι της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, η οποία όμως δεν επετεύχθη.
Επτά χρόνια μετά την ανάληψη του πάγκου των πρασίνων για πρώτη φορά, ο Πιτίνο, που δεν ξεχνάει τη χώρα μας, ούτε το τριφύλλι, έκανε μία ανάρτηση στο X.
Συγκεκριμένα έγραψε: “Πριν 7 χρόνια πήγα στον Παναθηναϊκό. Ήταν μία ευλογία που θα έχω μέσα μου ως θησαυρό για πάντα. Η υιοθετημένη χώρα μου. Ελλάδα σε αγαπώ“.
Η ανάρτηση του Πιτίνο