STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Λαμία 1-1: Μοιρασιά με Δουβίκα και Ντέλετιτς στο Πανθεσσαλικό

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Βόλου με τη Λαμία για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Βόλου με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος και η Λαμία έμειναν στο 1-1 για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten με τα γκολ των Δουβίκα (51') και Ντέλετιτς (52') να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Αποβλήθηκε ο σκόρερ των Φθιωτών στο 68'.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στο Βόλο και τη Λαμία για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten. Το γκολ του Δουβίκα στο 51ο λεπτό και η άμεση απάντηση της Λαμίας στο 52' με τον Ντέλετιτς διαμόρφωσαν το τελικό 1-1, σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις, ευκαιρίες και γρήγορο ρυθμό. Η ομάδα του Γρηγορίου αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 68' εξαιτίας αποβολής του σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Οι δύο ομάδες γι' ακόμη μία αγωνιστική μένουν μακριά από τη νίκη. Οι Θεσσαλοί φτάνουν τους 20 πόντους και είναι 8οι, ενώ η Λαμία παραμένει στην τελευταία θέση με έξι πόντους.

ΓΚΟΛ Ο ΔΟΥΒΙΚΑΣ, ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

Η Λαμία ήταν εκείνη που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε με ένα σουτ του Μαρτίνεθ στην κίνηση στο 47'. Ο Βόλος όμως πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι. Στο 51' ο Ρενάτο εκτέλεσε ένα κόρνερ για τους γηπεδούχους, ο Δουβίκας έκανε το πλασέ στην περιοχή και βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Οι Φθιώτες έφυγαν στην αντεπίθεση στο 52ο λεπτό, ο Ντέλετιτς πάτησε περιοχή και νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-1. Το γκολ ελέγχθηκε στο VAR για φάουλ στην αρχή της φάσης, όμως μέτρησε κανονικά.

Η Λαμία στη συνέχεια του παιχνιδιού έπρεπε να μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές. Ο Ντέλετιτς έκανε φάουλ στον Φεράρι, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι αποβλήθηκε στο 68'. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, όταν έφυγαν με προϋποθέσεις στην κόντρα στο 77', ο Μπα έσπασε στον Σκόνδρα, ο οποίος όμως σούταρε πάνω στον Μήτογλου.

Στο 78' ήταν σειρά του Βόλου να κάνει αισθητή την παρουσία του, με τον Ριένστρα να κάνει ωραίο σουτ εκτός περιοχής και τον Επασί να μπλοκάρει. Ο Βόλος μέχρι και το φινάλε είχε την κατοχή και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο 90+2' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπα να μην μπορεί να νικήσει τον Κλέιαμαν από θέση τετ α τετ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Η Λαμία ήταν εκείνη που είχε τις πιο σημαντικές στιγμές στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο 14ο λεπτό ο Ρόμανιτς βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Βόλου αποσόβησε τον κίνδυνο.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 21ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή ευκαιρία. Ο Τιρόνε βρήκε τον Αραμπούλι στην περιοχή που έκανε την κίνηση, ο Γεωργιανός επιθετικός όμως σημάδευσε το οριζόντιο δοκάρι από θέση τετ α τετ. Στο 24' η Λαμία απείλησε εκ νέου με τον Τζανετόπουλο, ενώ στο 33' ξανά ο Αραμπούλι δεν ευστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο Βόλος, ο οποίος επιχείρησε να ισορροπήσει προς το τέλος του ημιχρόνου απείλησε δύο φορές στο πρώτο μέρος, με κεφαλιά του Σάντσες στο 10' και με ένα σουτ του Φεράρι στο 29' που μπλόκαρε εύκολα ο Επασί.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ