STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Αστέρας 1-2: Ένα 45λεπτο ήταν αρκετό για το διπλό στο Πανθεσσαλικό

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ του Γκρόζντανιτς
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ του Γκρόζντανιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας μπήκε καλά στο ματς, πέτυχε δύο γκολ μέχρι και το 22ο λεπτό και έφυγε με το διπλό από το Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος μείωσε πέναλτι του Τρουιγέ στο 59', αλλά δεν πέτυχε κάτι καλύτερο και παρέμεινε για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς νίκη στη Stoiximan Super League. Μιριτέγιο και Γκρόζντανιτς οι σκόρερ των Αρκάδων.

Ο Αστέρας πέρασε από το Πανθεσσαλικό, καθώς επικράτησε 2-1 του Βόλου για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς κυριάρχησε για 45 λεπτά και στο δεύτερο μέρος απλά δέχθηκε ένα γκολ με πέναλτι, σημειώνοντας έτσι το πρώτο διπλό στη χρονιά, με τους Θεσσαλούς να παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Βόλος - Αστέρας 1-2: Ένα 45λεπτο ήταν αρκετό για το διπλό στο Πανθεσσαλικό

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον Μιριτέλο στο έβδομο λεπτό. Ο Καρμόνα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ασλανίδης έκανε κακή απομάκρυνση, καθώς έστρωσε την μπάλα στον Μιριτέγιο, ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ έξω από την περιοχή.

Το δεύτερο γκολ για τους Αρκάδες ήρθε με τον Γκρόζντανιτς. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του.

Ο Βόλος μείωσε στο 59ο λεπτό με τον Τρουιγέ. Ο Σιέλης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νίκου Παπαδόπουλου που τον χτύπησε στην έξοδό του. Μάλιστα ο αμυντικός του Βόλου δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και έγινε αλλαγή. Ο Γάλλος μέσος έστειλε την μπάλα στα δεξιά, ο Παπαδόπουλος έπεσε σωστά και ήρθε σε επαφή με την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Βόλος πίεσε για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-2 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Κυρίαρχος ο Αστέρας στα πρώτα λεπτά

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στο ματς και στην πρώτη του τελική στο παιχνίδι βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Μιριτέλο.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν για να βρουν και δεύτερο γκολ και απείλησαν με τον Καστάνιο και τον Μπαρτόλο, ο οποίος με ωραίο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 22' ο Αστέρας βρήκε και το δεύτερο γκολ με τον Γκρόζντανιτς. Εκεί ο Βόλος άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο για να απειλήσει, δίχως όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός. Αντίθετα ο Αστέρας είχε κάποιες τελικές με πιο αξιοσημείωτη την προσπάθεια του Σίτο, από το ύψος της περιοχής, η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Αντέδρασε ο Βόλος στο δεύτερο μέρος

Ο Βόλος θέλησε να μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος, θέλοντας να πάρει κάτι από το ματς. Ο Μπράτσος προχώρησε σε τρεις αλλαγές, θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ωστόσο και πάλι ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με τον Μιριτέγιο.

Στο 54' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο σκληρό μαρκάρισμα του Νίκου Παπαδόπουλου στον Σιέλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τρουιγέ, ο οποίος ευστόχησε και μείωσε σε 2-1. Σε αυτή τη φάση ο αμυντικός του Βόλου χτύπησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Βόλος αναθάρρησε και πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Χουάν Γκαρσία έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στο 64' με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος με εξ επαφής επέμβαση τον σταμάτησε, ενώ στο 80ο λεπτό ο Ενγκίν από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά.

Στο φινάλε είχαν κι άλλες φάσεις, κυρίως με τον Μαχαίρα για να σκοράρουν, αλλά το 1-2 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Βόλος - Αστέρας 1-2: Ένα 45λεπτο ήταν αρκετό για το διπλό στο Πανθεσσαλικό
SPORT24


Βόλος: Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης (59' λ. τρ. Τάχατος), Ασλανίδης (46' Κόμπα), Λούνα, Τσοκάνης, Τρουϊγέ, Μπερτόγλιο (46' Γκλάβτσιτς), Ντέλετιτς (46' Μαχαίρας), Κορνέτ (76' Ενγκίν), Γκαρσία.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς 86' Ζουγκλής), Μουνάφο (90+7' Ντιαρά), Κρέσπι, Μπαρτόλο (86' Σούρλης), Σίτο (67' Καλτσάς), Μιριτέγιο (67' Μάντζης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ