STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Απόλλων Σμύρνης 2-0: Με Δουβίκα και Ριένστρα δεύτερο σερί τρίποντο

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Super League Interwetten.
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη του σερί νίκη επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και ανέβηκε στην 7η θέση της Super League Interwetten με 30 πόντους.

Μετά από το διπλό στο Ηράκλειο, ο Βόλος πανηγύρισε το δεύτερό του σερί τρίποντο. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στα γκολ των Δουβίκα (34') και Ριένστρα (52) για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Έτσι, ο Βόλος κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετρώντας 30 πόντους. Από την άλλη, η Ελαφρά Ταξιαρχία σημείωσε τη δεύτερη σερί της ήττα και βρίσκεται στην 9η θέση με 22 πόντους, έχοντας μία βαθμολογική άνεση.

ΜΑΤΣ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ 1-0 Ο ΔΟΥΒΙΚΑΣ

Το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην θέλουν να κλειστούν, αλλά να παράξουν ποδόσφαιρο. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Απόλλωνας απείλησε με τον Ιωαννίδη, ενώ στο 17' ο Τσιλούλης σούταρε πάνω στον Κλέιμαν, για να φύγει στην αντεπίθεση στη συνέχεια ο Δουβίκας, που κατάφερε να κερδίσει ένα κόρνερ.

Στο 28ο λεπτό ο Απόλλων έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μοπεντινέλι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Βόλου, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 33ο λεπτό ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Οι Θεσσαλοί έτρεξαν στην κόντρα, ο Νίνης μοίρασε στον Μπαρτόλο που πάτησε περιοχή και ανατράπηκε απ' τον Μπαξεβανίδη. Ο Δουβίκας ανέλαβε την εκτέλεση και στο 34ο λεπτό έγραψε το 1-0 ευστοχώντας απέναντι στον Κλέιμαν.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, αν και ο Βόλος είχε μία καλή στιγμή με τον Νίνη στο 44'.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΒΟΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΡΙΕΝΣΤΡΑ

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του από αρκετά νωρίς. Στο 52ο λεπτό οι Θεσσαλοί ξεδιπλώθηκαν ωραία, ο Μπαρτόλο γύρισε από τα αριστερά στον Ριέντρα, ο οποίος έκανε το σουτ. Η μπάλα κόντραρε, αιφνιδίασε τον Βέρχουλστ και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ συνέχισε να είναι απειλητική. Στο 55' ο Μπαριέντος επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 59ο λεπτό ο Ρενάτο Σάντος ελευθερώθηκε με ωραία κίνηση, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει με σουτ του μέσα στην περιοχή.

ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Μέχρι και το τέλος του αγώνα ο Απόλλων επιχείρησε να γίνει λίγο πιο επικίνδυνος, ώστε να μειώσει στο σκορ. Ο Βόλος διαχειριζόταν το προβάδισμά του πιέζοντας ψηλά τους φιλοξενούμενους, έχοντας μάλιστα και αρκετά κοντά τις γραμμές του.

Στο 75ο λεπτό η ομάδα του Παράσχου έχασε σημαντική ευκαιρία. Ο Μουνιέ πάτησε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει επιτυχώς, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει. Ο Βόλος βρήκε κενούς χώρους στην κόντρα και στο 84' είχε νέα καλή στιγμή με τον Μπαρτόλο, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ