STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1: Ο Δουβίκας οδηγεί την ομάδα της Μαγνησίας στην εξάδα

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ τους επί του ΠΑΣ
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ τους επί του ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με το 7ο γκολ του Τάσου Δουβίκα ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της Super League και ανέβηκε στην 7η θέση.

Ένα σπουδαίο διπλό, το πρώτο του μετά τις 5 Οκτωβρίου, πήρε ο Βόλος στα Γιάννινα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο από τη συνεχόμενη βροχόπτωση όπου όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε το τρίποντο.

Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει με τον Τάσο Δουβίκα ο οποίος πέτυχε το 7ο φετινό του τέρμα, το πρώτο από το σημείο του πέναλτι, και είναι ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της Super League.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε για έβδομο παιχνίδι μακριά από το τρίποντο και έδειξε να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς αν και έκανε 14 τελικές έναντι μόλις τριών του Βόλου, ούτε μια δεν πήγε στην εστία.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Βόλου έφτασε τους 23 βαθμούς, ανέβηκε στην 7η θέση και μπορεί να κάνει ακόμα και όνειρα εξάδας αφού είναι αρκετά κοντά στον Αστέρα. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στην 11η θέση με 15 πόντους.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΒΟΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΕΣΤΙΑ Ο ΠΑΣ

Στο πρώτο ημίχρονο όπου το γήπεδο ήταν σε κάπως καλύτερη κατάσταση οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν με τη μπάλα κάτω. Ο Βόλος πίεσε, έκλεψε τη μπάλα στο 14' με τον Μπαρτόλο να πιέζει τον Εραμούσπε να μπαίνει στην περιοχή και να ανατρέπεται από τον Αργεντινό.

Ο Δουβίκας ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Χουτεσιώτη, έγραψε το 1-0 και πέτυχε το έβδομο φετινό του τέρμα. Ο ΠΑΣ προσπάθησε με βαθιές μπαλιές και γεμίσματα να απειλήσει την εστία του Βόλου αλλά ο Κλέιμαν ήταν σταθερός και ο Μήτογλου απομάκρυνε κάθε απειλή στον αέρα.

Την ώρα που οι γηπεδούχοι πίεζαν ο Βόλος βρήκε τη δεύτερη καλύτερη ευκαιρία στο ματς και πάλι με τον Δουβίκα. Ο νεαρός φορ έφυγε στην κόντρα ύστερα από μακρινή μπαλιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε τις προσποιήσεις προ του Σιόντη και το σουτ με το δεξί με την μπάλα να τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΒΟΛΟΣ, ΑΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΑΣ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τρεις αλλαγές για να γίνει περισσότερο επιθετικός. Οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν, έφεραν την πίεση στην εστία της ομάδας του Βόλου αλλά ούτε μια τελική δεν πήγε προς την εστία του Κλέιμαν. Όλες έφευγαν πάνω από τα δοκάρια ή δίπλα απ' αυτά.

Την ίδια ώρα ο Βόλος στο δεύτερο μέρος δεν έκανε ούτε μια τελική, ούτε ένα σουτ προς την εστία του Χουτεσιώτη, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο με την ομάδα του Λόπεθ να παίζει φουλ άμυνα για 45 λεπτά και να κρατάει μέχρι το 94' το πολύτιμο 0-1 υπέρ της.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ