Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Παραμένει ο Βελλής στον Απόλλωνα

Παραμένει ο Βελλής στον Απόλλωνα
απολλων σμυρνης

Παραμένει ο Σταμάτης Βελλής στον Απόλλων Σμύρνης. Ο βασικός χρηματοδότης του συλλόγου είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο

Μετά από τις συζητήσεις που είχε με τους οπαδούς της ομάδας που του ζήτησαν συγγνώμη για τα συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του αλλά και την στήριξη των παικτών προς το πρόσωπο του αναθεώρησε την απόφαση του. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι πιέσεις που δέχτηκε από την διοίκηση του συλλόγου για παραμονή του.
Μαζί με τον Σταμάτη Βελλή παραμένει και ο Νίκος Καρούλιας στον πάγκο ύστερα από παροτρύνσεις που δέχτηκε από τους παίκτες για παραμονή στον πάγκο του Απόλλωνα.

Νάουσα

Επιστροφή στην Γ΄Εθνική είναι ο στόχος της Νάουσας. Αυτό ξεκαθάρισε ο νέος πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Σαμαράς: " H διοίκηση με την σημερινή της μορφή λειτουργεί για δεύτερη χρονιά. Εμείς συνεχίζουμε το έργο της διοίκησης Τασιώνα. Τότε η ομάδα έμεινε συνειδητά μια χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα, στο οποίο οργανώθηκε, έκανε πρωταθλητισμό και μετά ανέβηκε στην Δ΄Εθνική. Φέτος θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία".

Κιλκισιακός

Παρελθόν από τον πάγκο του Κιλικισιακού αποτελεί ο Γιάννης Τζιφόπουλος, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τον σύλλογο. Πλέον, η διοίκηση αναζητά το νέο προπονητή κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.








TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ