ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1: Διπλό κορυφής για τους "κίτρινους"

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ στο ματς με τον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός - Άρης, πανηγυρικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης με γκολ από το πρώτο ημίχρονο κέρδισε 1-0 τον ανύπαρκτο Παναθηναϊκό του πρώτου 45λεπτου. Οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, απείλησαν αλλά δεν γλίτωσαν την ήττα και την τρίτη συνεχόμενη γκέλα τους.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Πήρε ένα σπουδαίο διπλό με γκολ από το πρώτο μέρος και παρέμεινε αήττητος και μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς μετά από τέσσερα ματς.

Από την άλλη ο ανύπαρκτος Παναθηναϊκός του πρώτου μέρους, ανέβηκε στο δεύτερο, πίεσε, έκανε φάσεις, είχε δοκάρι αλλά δεν γλίτωσε την τρίτη σερί γκέλα, έχει πλέον ένα βαθμό μετά από τρία παιχνίδια και πλέον ο Ντάνι Πογιάτος βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

ΠΙΕΣΕ, ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΑΡΗΣ

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος παρά την ανούσια κατοχή που είχε το τριφύλλι. Έκλεισε τους χώρους προς την εστία του Διούδη, πίεσε, έκλεψε μπάλες και απείλησε. Από μια τέτοια φάση ήρθε και το γκολ στο 25' από τον Μαντσίνι. Ο Άρης πίεσε στα αριστερά, έκλεψε τη μπάλα με τον Γκανέα, ο Τζένκο έκανε την γρήγορη πάσα προς τον Μαντσίνι ο οποίος μπήκε στην περιοχή, και με άνεση πέρασε τον Διούδη και πλάσαρε σε κενή εστία.

ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 40' Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός με βάση την εικόνα του αγώνα από το 40' και μετά θα μπορούσε να πει κάποιος πως αδικείται από το τελικό σκορ. Καθώς οι πράσινοι έφτιαξαν φάσεις για γκολ. Αρχικά ο Βέλεθ στο 45' είδε τον Δεληζήση να διώχνει πάνω στη γραμμή, εν συνεχεία ο Αϊτόρ στο 67' έχασε ένα γκολ που δεν χάνεται ενώ εν συνεχεία ο Μακέντα που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 71' και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν ξεκίνησε, είχε δοκάρι στο 78'.

Όλα αυτά την ώρα που ο Άρης που είχε πατήσει οκτώ φορές στην περιοχή του Διούδη στο πρώτο 45λεπτο στο δεύτερο μέρος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου στο δεύτερο μέρος και όπως δείχνει και το γράφημα της Opta δεν είχε ούτε τελική στο δεύτερο 45λεπτο.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ