ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ νέος προπονητής

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ νέος προπονητής
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Μίτσελ θα είναι ο διάδοχος του Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας στους "ερυθρολεύκους" ύστερα από επτά χρόνια.

Ο Μίτσελ είναι ο "εκλεκτός" των διοικούντων τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων". Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να αναλάβει την ομάδα και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal.

Ο Μίτσελ επιστρέφει μετά από επτά χρόνια, καθώς στην πρώτη του θητεία έμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού για 90 παιχνίδια, από τον Φλεβάρη του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Με τους ερυθρόλευκους πανηγύρισε την κατάκτηση ενός νταμπλ (2012/13) και ενός πρωταθλήματος τη σεζόν 2013/14.

Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαίες νίκες στο Champions League, ενώ προκρίθηκε για τελευταία φορά στους "16" του Champions League, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τον Χοσέ Νταβίντ Παλάσιο, ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Παρακολουθήστε την έκτακτη εκπομπή για την πρόσληψη του Μίτσελ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ