STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Βόλος 1-2: Διπλό στο Ηράκλειο και επιστροφή στις νίκες

Ο Δουβίκας και ο Περέα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη Super League Interwetten.
Ο Δουβίκας και ο Περέα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten με τα γκολ των Περέα (3') και Δουβίκα (21'). Μείωσαν με Καστάνιος οι Κρητικοί (63').

Μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League Interwetten μακριά από το τρίποντο, καθώς ο Βόλος επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Θεσσαλοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος σκοράροντας δύο γκολ με Περέα (3') και Δουβίκα (21').

Οι Κρητικοί, που κατάφεραν να μειώσουν με τον Καστάνιος στο 63', εξακολουθούν να μην κερδίζουν, αφού τελευταία φορά που πανηγύρισαν νίκη ήταν στις 7 Ιανουαρίου κόντρα στη Λαμία.

Ο Βόλος με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε στην 7η θέση με 27 πόντους, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης.

Ο ΠΕΡΕΑ "ΠΑΓΩΣΕ" ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

Ο Βόλος στην πρώτη του τελική προσπάθεια στην αναμέτρηση ευτύχησε να "παγώσει" τους γηπεδούχους. Ο Ριένστρα έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Περέα πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής των Κρητικών και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια, οι Κρητικοί προσπαθήσουν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους για να γίνουν απειλητικοί, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Θεσσαλοί πίεζαν ψηλά, ενώ αντιδρούσαν σωστά αμυντικά, όταν χρειαζόταν.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΔΟΥΒΙΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ

Ο Βόλος ήταν καταιγιστικός και κατάφερε στο 21ο λεπτό του παιχνιδιού να σημειώσει δεύτερο τέρμα. Ο ΟΦΗ έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή, o Mπαρτόλο έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών, ο Δουβίκας πάτησε περιοχή και εκτέλεσε τον Σωτηρίου για το όγδοο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί συνέχιζαν να τα έχουν χαμένα και ο Βόλος έφτασε κοντά και σε ένα τρίτο γκολ. Ο Νίνης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Γκρίλο έπιασε κεφαλιά στην περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 32΄ο ΟΦΗ είχε ευκαιρία να μειώσει. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καστάνιος πήρε πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Γιαννούλης με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να μειώσει στο 63ο λεπτό. Ο Στούρτζεον έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στην περιοχή. Εκεί περίμενε ο Καστάνιος που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να σκοράρουν και νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό. Ο Στάικος σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 56' ο Βόλος απείλησε με τον Νίνη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό μακρινό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Σωτηρίου.

Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί ανέβηκαν ψηλά στο γήπεδο προσπαθώντας να πετύχουν την ισοφάριση. Στο 74' ο Καστάνιος έκανε ένα γυριστό σουτ, μετά από σέντρα του Ουές, αλλά ήταν άστοχος. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, ο Βόλος κατάφερε να προστατεύσει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ