ΟΦΗ

ΟΦΗ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Μπιφουμά για δύο χρόνια

ΟΦΗ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Μπιφουμά για δύο χρόνια
ΠΑΕ ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και με τη βούλα ο Τοεβί Μπιφουμά, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιεβί Μπιφουμά για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 31χρονος Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Μπούρσασπορ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Ο Μπιφουμά στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, στην Τουρκία και την Κίνα, ενώ είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του.

"Είμαι όπως τα παιδιά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος επειδή, πρώτα από όλα, αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο. Δεύτερον επιστρέφω στην Ευρώπη. Επίσης χαίρομαι για το γεγονός ότι η οικογένεια μου μπορεί να έρθει να με δει στο γήπεδο, κάτιπ που είναι σημαντικό για μένα.

Εχω παιδιά και είναι σημαντικό για μένα να τους δείξω την αγάπη και τον σεβασμό. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αυτής της οικογένειας.

Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου επειδή ξέρω ότι μπορώ να τους βοηθήσω, όπως και εκείνοι εμένα για να πετύχω το στόχο μου.

Θα δουλέψω πάνω σε αυτό και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχω τον στόχο", τόνισε ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός μιλώντας στο επίσημο κανάλι των Κρητικών στο Youtube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, Thievy Bifouma, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας δυο ετών.

Διεθνής και αρχηγός στην Εθνική ομάδα του Κονγκό και με θητεία σε μερικά από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Primera Division, Premier League, Ligue 1), γεννήθηκε στις 13 Μαϊου 1992 στην πόλη Saint Denis της Γαλλίας.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Strasburg και της Espanyol, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα (39 συμμετοχές, 4 γκολ).

Στην Ισπανία έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των UD Las Palmas, UD Almeria και Granada CF.

Το β’ μισό της σεζόν 2014-15, αγωνίστηκε στην Premier League με την West Brom.

Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στην Γαλλία, για την Stade Reims, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους αποκτήθηκε από την SC Bastia.

Έγινε κάτοικος Τουρκίας τον Ιανουάριο του 2017, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Osmanlispor, Sivasspor, Ankaragücü και Malatyaspor.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το κινέζικο πρωτάθλημα, όπου έπαιξε με τις φανέλες των Shenzhen FC και Heilongjiang Ice City.

Επέστρεψε στην Τουρκία τον Φεβρουάριο του 2022, για την Bursaspor.

Thievy, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ