ΑΡΗΣ

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμπακατά

Ο Εμπακατά υπογράφει το συμβόλαιό του στον Άρη
Ο Εμπακατά υπογράφει το συμβόλαιό του στον Άρη ARIS FC

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Κονγκολέζου δεξιού μπακ, Σαλέμ Εμπακατά, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιό 2,5 χρόνων.

Ενίσχυση στην άμυνα για τον Άρη. Οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σαλέμ Εμπακατά. Ο 23χρονος δεξιός μπακ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Στο παρελθόν ο Εμπακατά έχει αγωνιστεί μόνο στη Σοσό, καθώς ξεπήδησε από τα τμήματα υποδομής της. Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε από το 2018 έως την περσινή σεζόν, αλλά έμεινε ελεύθερος. Συνολικά έχει αγωνιστεί 67 φορές, έχοντας απολογισμό τέσσερις ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κονγκολέζου δεξιού μπακ Salem M’Bakata, ο οποίος, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ομάδα μας.

Ο Salem M’Bakata γεννήθηκε στην Kinshasa της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στις 19 Απριλίου 1998 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της FC Sochaux-Montbeliard.

Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα. Ο ύψους 1,77μ. αμυντικός, την περσινή σεζόν είχε 33 συμμετοχές και 2 ασίστ με την FC Sochaux-Montbeliard. Συνολικά φόρεσε 67 φορές την φανέλα του συλλόγου, μοιράζοντας 4 ασίστ".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ