ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα-Άρης 1-1

Κέρκυρα-Άρης 1-1
Κόκε MOTIONTEAM

Μοιρασιά στην Κέρκυρα για την τοπική ομάδα και τους "κιτρινόμαυρους"

td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Σιντιμπέ, Μοσχογιάννης, Γκουστάβο, Καραδήμος, Φούφουλας, Βαρτζιώτης (46' Φότι), Τόσκας (46' Καγκιούζης), Ντα Σίλβα (71' Κουτσουρές), Γκουέλα, Φλαβίνιο, Ζαχαρόπουλος

Άρης (Νίκος Πασιάλης): Χαλκιάς, Βανγκελί,Παπαδόπουλος, Κολτσίδας. Τίνγκα, Πασσαλής, Παλαθουέλος, Γκαρσία, Χαβίτο, Κόκε, Πάουλο Κόστα (62' Κακά)

Διαιτητής: Σκουφίτσας
Βοηθοί: Λιόλιος, Κουζάκης

Κίτρινες:Φούφουλας, Κουτσουρές/ Παλαθουέλος, Τίνγκα, Βανγκέλι, Πασσαλής, Γκαρσία

Κόκκινες:Καρβάλιο

td> Με μια ματιά


Ο Άρης πέτυχε τον απόλυτο "αιφνιδιασμό" και μόλις στο δωδέκατο δευτερόλεπτο, λίγο μετά τη σέντρα, ο Κόκε βρέθηκε έξω από την περιοχή του Σιντιμπέ και χωρίς να το σκεφτεί σούτερε για να στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των "Φαιάκων". Με το γκολ αυτό άλλαξε και η μορφή του αγώνα πριν καλα καλά ξεκινήσει.

Για τα επόμενα δέκα λεπτά οι παίκτε της Κέρκυρας προσπάθησαν να ανασυνταχτούν. Τα κατάφεραν και ανέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν από τις πτέρυγες να ανοίξουν την άμυνα των "Αρειανών" και κυριάρχησαν στο διάστημα 15'- 35'.

Κύριος εκφραστής της ανάπτυξης της Κέρκυρας ήταν ο Λουκάς Καραδήμος που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Όμως στην ίδια καλή μέρα βρέθηκε και ο τερματοφύλακας των "κιτρινόμαυρων" που με τη σταθερότητα του κράταγε τον Άρη.

Παρά την ανεξήγητη οπισθοχώρηση των φιλοξενούμενων ομως, ο Άρης έχει λόγο να διαμαρτύρεται για μια φάση στο 18', όταν ο Φλαβίνιο ανέτρεψε τον Πάουλο Κόστα μες την περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε "παίζεται". Από την νάλλη στην καλύτερη της ευκαιρία η Κέρκυρα είδε το σουτ του Καραδήμου στο 24' να περνάει μόλις άουτ.

Παρόλαυτά η Κέρκυρα είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο από τον αντίπαλο της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπάμπης Τεννές "έριξε" στον αγωνιστικό χώρο τους Καγκιούζη και Άνταμ Φότι που αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Οι επιθετικές διαθέσεις των "Φαιάκων" καρποφόρησαν στο 55' με την χρυσή αλλαγή του τεχνικού των γηπεδούχων.

Ο Ντα Σίλβα ανατράπηκε από τον Πασσαλή, ο Ζαχαρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, ο Χαλκιάς απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Φότι ισοφάρισε για την Κέρκυρα, δικαιώνοντας τον προπονητή του.

Ο Άρης ξύπνησε μετά το γκολ που δέχτηκε και άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του. Στο 70' το σουτ του Παλαθουέλο απέκρουσε ο Σιντιμπέ εντυπωσιακά. Από το 76' η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Καρβάλιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο ο Άρης δεν ακτάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του.

Το τελικό 1-1 αφήνει σίγουρα δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες που πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες.

td> Συνέντευξη Τύπου


Πασσιαλής: "Δικαιούμασταν τη νίκη"

Στην απώλεια της νίκης ανφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη, Νίκος Πασσιάλής, αλλά και στο ότι οι προπονητικές εξελίξεις δεν επηρέασαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ ο προπονητής της Κέρκυρας, Μπάμπης Τεννές, στάθηκε στο χρονικό σημείο όπου ήρθε το γκολ του Άρη αλλά και στο ότι η αποβολή του Καρβάλιο δεν επέτρεψε στην ανατροπή.

"Οι φόβοι που είχαμε για τις προπονητικές εξελίξεις ότι θα επηρεάσουν την ομάδα δεν το έκαναν", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Πασσιαλής με τον υπηρεσιακό τεχνικό του Άρη να προσθέτει: "Η ομάδα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ενώ βάση της απόδοσης και των ευκαιριών δικαιούταν και τη νίκη" ,

για να επισημάνει: "Λυπηρό ήταν που δεν κερδίσαμε για ακόμη μία Κυριακή, αλλά μας μένει η καλή εμφάνιση και η αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ο στόχος μας εξάλλου θα είναι διαφορετικός από αυτόν της Κέρκυρας. Θέλουμε να βγούμε στο UEFA και με την έλευση του νέου προπονητή πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Τεννές: "Δεν είναι αυτό που θέλαμε" "Από ένα τραγικό λάθος βρεθήκαμε πίσω και αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης", παραδέχτηκε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Μπάμπης Τεννές με τον τεχνικό της Κέρκυρας να προσθέτει:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε ευκαιρίες και το παλέψαμε ενώ στο δεύτερο πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε και το παιχνίδι. Άλλωστε το έχουμε ξανακάνει. Ισοφαρίσαμε και εκεί που θέλαμε το δεύτερο γκολ. Ήρθε όμως η αποβολή και τελείωσε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε αλλά ούτε και κακό ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που βρέθηκε στο πλευρό μας".

td> Όλα τα λεφτά...
Το γκολ του Κόκε που είναι το πιο γρήγορο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής στη Super League. Αλλά και το πρώτο γκολ του Άνταμ Φότι στα πρώτα του λέπτα ως ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Άλλη μια εμφάνιση του Άρη που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς και κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει διαφορετικά το σκορ.

td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Κέρκυρα (Τεννές): Σιντιμπέ, Μοσχογιάννης, Γκουστάβο, Καραδήμος, Φούφουλας, Βαρτζιώτης, Τόσκας, Ντα Σίλβα, Γκουέλα, Καρβάλιο, Ζαχαρόπουλος

Άρης (Πασσιαλής): Χαλκιάς, Βανγκέλι,Παπαδόπουλος, Κολτσίδας. Τίνγκα, Πασσαλής, Παλαθουέλος, Γκαρσία, Χαβίτο, Κόκε, Πάουλο Κόστα

Διαιτητής: Σκουφίτσας



1' Έναρξη αγώνα
1' Γκολ Άρης Κόκε
Στο 12" ο Κόκε βρέθηκε έξω από την περιοχή και χωρίς να το σκεφτεί σούταρε για να ανοίξει το σκορ πριν καλά καλά συνειδητοποιήσουν οι παίκτες ότι το παιχνίδι ξεκίνησε.
3' Κίτρινη κάρτα Άρης Παλαθουέλος
11' Σχόλιο
Ο Άρης κατάφερε να αιφνιδιάσει την φιλόδοξη Κέρκυρα και το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το ξεκίνημα του.
16' Ευκαιρία Άρης
Ασυνεννοησία μεταξύ Παλαθουέλο και Κόκε, μετά από ωραία σέντρα του Χαβίτο, δεν σούταρε κανεία από τους δύο.
17' Κεφαλιά Κέρκυρα Γκουστάβο
Με κεφαλιά ο Γκουστάβο απείλησε τον Χαλκιά, ο οποίος σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα.
17' Κίτρινη κάρτα Άρης Κολτσίδας
18' Σχόλιο
Ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε μια πτώση του Πάουλο Κόστα από μαρκάρισμα του Φλαβίνιο, αλλά ο διαιτητής έδειξε "παίζεται".
20' Ευκαιρία Κέρκυρα
Ο Χαλκιάς πετάγεται προ του Ζαχαρόπουλου και σώζει την ομάδα του.
25' Σχόλιο
Μετά το γρήγορο γκολ του Άρη η Κέρκυρα έχει τον έλεγχο του αγώνα και έχει ανησυχήσει αρκετές φορές την εστία του Χαλκιά.
28' Κίτρινη κάρτα Άρης Τίνγκα
29' Κίτρινη κάρτα Κέρκυρα Καρβάλιο
35' Σχόλιο
Η Κέρκυρα στο τελευταίο εικοσάλεπτο πιέζει τον Άρη και προσπαθεί να βρει διαδρόμους, κυρίως από τα αριστερά με τον Καραδήμο.
43' Ευκαιρία Άρης
Από λάθος του Βαρτζιώτη συνδυάστηκαν οι Κόκε, Παλαθουέλος, Χαβίτο, αλλά δεν κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και τον Σιντιμπέ.
45' Λήξη ημιχρόνου
45' Έναρξη καθυστερήσεων
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Κέρκυρα
Ο Καγκιούζης στη θέση του Τόσκα
46' Αλλαγή παίκτη Κέρκυρα
Ο Φότι στη θέση του Βαρτζιώτη
50' Κίτρινη κάρτα Κέρκυρα Φούφουλας
54' Πέναλτι Κέρκυρα
Πέναλτι υπέρ της Κέρκυρας
55' Γκολ Κέρκυρα Φότι
Ο Χαλκιάς απέρκουσε το πέναλτι του Ζαχαρόπολου αλλά στην επαναφορά ο Φότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
59' Σχόλιο
Να λοιπόν που ο νεοαποκτηθείς Αυστραλός της Κέρκυρας ξαναβάζει τους "Φαίακες" στο παιχνίδι.
62' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Κακά στη θέση του Πάουλο Κόστα
70' Σχόλιο
Η αγωνία όσο περνάει η ώρα ολοένα και θα μεγάλώνει καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη.
71' Αλλαγή παίκτη Κέρκυρα
Ο Κουτσουρές στη θέση του Ντα Σίλβα.
73' Κίτρινη κάρτα Άρης Βανγκέλι
74' Κεφαλιά Άρης Παλαθουέλο
Εντυπωσιακά σώζει ο Σιντιμπέ.
76' Κόκκινη κάρτα Κέρκυρα Καρβάλιο
77' Σουτ Άρης Χαβίτο
Δεν ανησυχεί ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.
78' Σχόλιο
Ο Άρης έχει ανεβάσει την απόδοση του. Πλέον θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και την αριθμητική του υπεροχή.
83' Άουτ Άρης
Μετά από σουτ του Παλαθουέλο.
85' Κίτρινη κάρτα Κέρκυρα Κουτσουρές
85' Κίτρινη κάρτα Άρης Πασσαλής
88' Κίτρινη κάρτα Κέρκυρα Γκουστάβο
88' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Βαϊσχάιμερ στη θέση του Πασσαλή.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
91' Κίτρινη κάρτα Άρης Γκαρσία
95' Λήξη αγώνα















































TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ