ΗΡΑΚΛΗΣ

Και επίσημα Όγιος στον Ηρακλή

Και επίσημα Όγιος στον Ηρακλή

Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε έρθει το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον έναν από τους δύο συνεργάτες του Ράφαελ Πέρεθ.

Ο Όγιος αφού συμφώνησε και ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά για την συνεργασία του με τον Ηρακλή παρακολούθησε την προπόνηση η οποία διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Φώτη Γκιζέλη.

Πλέον αύριο ο Αργεντινός τεχνικός θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και θα εργαστεί στον Ηρακλή με βοηθούς του τους γνώριμους του, Ράφαελ Πέρεθ και Έντισον Ιμπάρα.

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή θα βρεθεί για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου του Ηρακλή στην αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου την Δευτέρα (04/11, 16:00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση που έγινε από τον Γκιζέλη μοναδικός απών ήταν ο Χουάντερσον καθώς με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ