ΟΦΗ

Ενδιαφέρον του Μάρη για τον ΟΦΗ

Ενδιαφέρον του Μάρη για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Το κάλεσμα του Γιάννη Κουράκη σε επιχειρηματίες προκειμένου να βοηθήσουν ενεργά στη νέα διοίκηση του ΟΦΗ φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κρήτη, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΑΝ, ο Λάμπρος Μάρης μιλώντας με τον Γιάννη Κουράκη έθεσε τον εαυτόν του στην διάθεση της ομάδας προκειμένου να βοηθήσει, είτε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είτε με την αγορά μετοχών.

Μάλιστα, ο κ. Μάρης με δηλώσεις του στο «athleticradio.gr» τόνισε ότι: "Έχω κάνει μια συζήτηση με τον Γιάννη Κουράκη για να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Είναι σημαντικό για μια ομάδα που είναι το καμάρι της Κρήτης να βρεθούν άνθρωποι που θα συμβάλουν οικονομικά.

Η πρόταση που έκανα στον κύριο Κουράκη είναι ότι πρέπει να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων που θα στηρίξει οικονομικά και να βάλει ο καθένας ένα σημαντικό ποσό ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να προχωρήσει.

Εγώ θέλω να συμμετέχω στη νέα προσπάθεια δίχως να με ενδιαφέρουν οι τίτλοι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο ΟΦΗ να γίνει ξανά η μεγάλη ομάδα που όλοι γνωρίσαμε και που έγινε μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα"
.

Ανανέωσαν δύο, επέστρεψε ο Σκέντζος

Από εκεί και πέρα, οι Πολυχρόνης Βεζυρίδης και Μπάμπης Χαραλαμπάκης είναι και με την βούλα πλέον παίκτες του ΟΦΗ και για τη νέα σεζόν, καθώς ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Μηνά Πίτσου, ο 30χρονος αριστερός μπακ επικοινώνησε με το Νίκο Μαχλά και συνεχίζει να υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, ενώ ο Αντώνης Νατσούρας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Γερμανία και την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Τέλος, μετά από 10 χρόνια, ο Ανδρέας Σκέντζος επιστρέφει στον ΟΦΗ και αναλαμβάνει χρέη βοηθού του Γιάννη Χατζηνικολάου, ενώ ο Παύλος Αδάμος θα αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ