ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος μεταγραφές: "Όχι" και στην τρίτη πρόταση της Σίβασπορ για τον Χαρίση

Ο Χάρης Χαρίσης με τη φανέλα του Ατρομήτου σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ | 13 Φεβρουαρίου 2022
Ο Χάρης Χαρίσης με τη φανέλα του Ατρομήτου σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ | 13 Φεβρουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος απέρριψε και την τρίτη πρόταση της Σίβασπορ για την απόκτηση του Χάρη Χαρίση, με τον 27χρονο μέσο να μένει στο ρόστερ και να συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χάρης Χαρίσης ενδιαφέρει την Σίβασπορ για το λόγο αυτό έχει φτάσει στο σημείο να κάνει μέχρι στιγμής τρεις προτάσεις στον Ατρόμητο για την απόκτησή του σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο η χρυσή τομή δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Η τελευταία πρόταση από πλευράς τουρκικής ομάδας ήταν μεν ικανοποιητική αφού έφτασε τις 500.000 ευρώ, όμως ο τρόπος καταβολής χρημάτων αποτέλεσε "αγκάθι" για την υλοποίηση του deal (η Σίβασπορ πρότεινε δόσεις ενώ ο Ατρόμητος επιθυμούσε την απευθείας καταβολή του ποσού) με τη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου να κάνει γνωστό πως απέρριψε την πρόταση και ο παίκτης συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του στο Πήλιο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ήταν άλλωστε ξεκάθαρη η θέση του Ατρομήτου πως από τη μία πλευρά δεν θέλουν να κλείσουν το δρόμο σε κάποιον παίκτη αλλά τατόχρονα επιθυμούν η πώληση να ικανοποιήσει και τις εκάστοτε οικονομικές αξιώσεις του, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανάγκη ξεπουλήματος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ