ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία πανηγυρίζει με τη φανέλα του Άρη
Ο Ματέο Γκαρσία πανηγυρίζει με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Ο Άρης επισημοποίησε την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός εξτρέμ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, προερχόμενος από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη είναι γεγονός. Ο 24χρονος, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα, υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ( συνολικές απολαβές ύψους 1.600.000 ευρώ). Ο Γκαρσία έπαιξε στον Άρη τη σεζόν 2018-2019 και κατέγραψε 32 συμμετοχές με έντεκα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι "κιτρινόμαυροι" απέκτησαν έτσι έναν ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα στην επίθεση. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 24 συμμετοχές με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, σημείωσε πέντε γκολ και είχε δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση: "Ο Mateo Ezequiel Garcia είναι εδώ! Επέστρεψε και φόρεσε ξανά τα αγαπημένα του κιτρινόμαυρα. Ήταν γραφτό της μοίρας να γίνει έτσι… Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Mateo Ezequiel Garcia. Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ (γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1996), που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ερυθρό Αστέρα, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας".

Ενώ ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Θεσσαλονικείς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε:

"Δεν θέλω να πω πολλά. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι γύρισα στο σπίτι μου! Έτσι νιώθω τον ΑΡΗ. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Αυτό που σκέφτομαι είναι η στιγμή που θα μπω ξανά στο γήπεδο με τη φανέλα του ΑΡΗ και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Επέστρεψα πιο έμπειρος και έτοιμος. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και υπόσχομαι να την ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ