STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-1: Οπισθοχώρησαν και το πλήρωσαν οι πράσινοι

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε σε δεύτερη γκέλα για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΛ, με το τελικό 1-1 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων που είχαν από ένα ημίχρονο.

Δεύτερη σερί γκέλα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με το τελικό 1-1 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων που είχαν από ένα καλό ημίχρονο στην αναμέτρηση. Οι μεν πράσινοι σκόραραν στο πρώτο μέρος που ήταν καλύτεροι, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο δεύτερο 45λεπτο όταν το τριφύλλι οπισθοχώρησε και το πλήρωσε.

Ο Γρηγορίου με τις αλλαγές του άλλαξε το ματς υπέρ της ομάδας του με τον Πινακά να εξελίσσεται σε χρυσό σκόρερ για την ΑΕΛ ενώ από την άλλη ο Ντάνι Πογιάτος δεν απέφυγε τα λάθη καθώς άργησε να κάνει τις δικές του αλλαγές ενώ ατύχησε με την αναγκαστική αλλαγή του Χουάνκαρ που ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού.

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ούτε μια τελική. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έφτιαξε φάσεις, βρήκε το γκολ με τον Μακέντα και προηγήθηκε. Οι γηπεδούχοι όμως ανέβηκαν στο δεύτερο μέρος, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο απείλησανν την εστία του Διούδη και εν τέλει δικαιώθηκαν στο 87' με τον Πινακά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Λάρισας είχε τέσσερις τελικές στο παιχνίδι, όλες στο δεύτερο 45λεπτο και στην τελευταία εξ αυτών μπόρεσε να βρει το γκολ που της έδωσε την ισοφάριση. Μάλιστα αυτή η φάση ήταν και η μοναδική που έφτιαξαν οι παίκτες του Γρηγορίου μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός όπως και στην Τρίπολη παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Όταν έφτιαξε πέντε φάσεις με καλές προϋποθέσεις και εκμεταλλεύτηκε την καλύτερη σκοράροντας με τον Μακέντα στο 26'. Ο Ιταλός έφτασε τα 25 γκολ με τη φανέλα του τριφυλλιού και έφτασε τους Μπορέλι και Τάκη Δημητρίου στη σχετική λίστα των πράσινων σκόρερ.

Στο δεύτερο μέρος το τριφύλλι έπαιξε περισσότερο αμυντικά, απείλησε λιγότερο ενώ και οι αλλαγές του Πογιάτος δεν βοήθησαν. Ο Ισπανός ναι μεν στάθηκε άτυχος βλέποντας τον Χουάνκαρ που έκανε ένα καλό ντεμπούτο όσο έπαιξε να τραυματίζεται αλλά και πάλι άργησε να κάνει τις αλλαγές του ενώ με τον Πούγγουρα σε ρόλο αριστερού μπακ δεν μπόρεσε να βγει από την αριστερή πλευρά.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που κινήθηκε κάθε παίκτης.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Πατήστε εδώ και δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στη Super League

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ