X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΣΤΙΒΟΣ

Ένα άλμα και τελικός για την Παπαχρήστου

Greece's Paraskevi Papahristou makes an attempt in the women's triple jump qualification during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Friday, March 3, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε μόλις ένα άλμα και προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν στο 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε για τη χώρα μας το 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, αφού η Βούλα Παπαχρήστου έκανε μόλις ένα άλμα και προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν.

Η Ελληνίδα "προσγειώθηκε" στα 14,12 μ. στον προκριματικό του τριπλούν και επιβεβαίωσε περίτρανα πως είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου στον τελικό του Σαββάτου (18:50).

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της 27χρονης σε τελικό αντίστοιχης διοργάνωσης, αφού είχε αγωνιστεί προκριθεί στον τελικό και στη διοργάνωση του 2009.

AP Photo/Marko Drobnjakovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ