X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

MARKET

Ο Στέλιος Παρλιάρος στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ο Στέλιος Παρλιάρος θα μοιραστεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του με τους μελλοντικούς Pastry Chefs, διδάσκοντας σε μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους σπουδαστές της ειδικότητας Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Ο άνθρωπος που άλλαξε την εικόνα της Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, θα μοιραστεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του με τους μελλοντικούς Pastry Chefs, διδάσκοντας σε μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους σπουδαστές της ειδικότητας Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει διαγράψει μια μακρά, πλούσια διαδρομή στον χώρο της Ζαχαροπλαστικής: με σπουδές εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στη Γαλλία, ασύγκριτα επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή, συνεργασίες με εξειδικευμένα περιοδικά γαστρονομίας και πρωτοποριακές επιχειρηματικές ενέργειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό δικαίως θεωρείται ο κορυφαίος των κορυφαίων στην ελληνική Ζαχαροπλαστική.

Ανεβάζοντας το επίπεδο σπουδών στην Ελλάδα, η κορυφαία σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και επισιτισμού θα προσφέρει το ποιοτικότερο πρόγραμμα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής με κρατικό δίπλωμα και διεθνή αναγνώριση.

Με υπερσύγχρονα εργαστήρια και συνεργασίες υψηλού επιπέδου με τους κορυφαίους Chefs και Pastry Chefs, η ποιοτική εκπαίδευση που απολαμβάνουν οι σπουδαστές του εκπαιδευτικού οργανισμού ΟΜΗΡΟΣ αντικατοπτρίζεται στην Αγορά Εργασίας με ένα ασύγκριτο ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς 7 στους 10 αποφοίτους της Σχολής εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει*.

*Επίσημη έρευνα ALCO Ιούλιος 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ