X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έχασε το χρυσό, έγραψε ιστορία η Ορτίς

Η Κουβανή, Ορτίς, έχασε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των +78 κιλών γυναικών, αλλά μπήκε στο πάνθεον των αθλητριών με τρία Ολυμπιακά μετάλλια.

Στο πάνθεον των αθλητριών με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στο τζούντο, παρά την ήττα στον τελικό των +78 κιλών γυναικών, μπήκε η Ιντάλις Ορτίς. Η Κουβανή τζουντόκα, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Πεκίνο και το χρυσό στο Λονδίνο, κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Ρίο.

Μετά την ήττα στο golden score (ο αγώνας κράτησε περισσότερο από επτά λεπτά) από τη νέα χρυσή Ολυμπιονίκη της κατηγορίας, την Γαλλίδα, Εμίλ Αντεόλ, έγραψε ιστορία παρά την δεδομένη πίκρα της.

Το χάλκινο μετάλλιο "μοιράστηκαν" δύο ασιάτισες και συγκεκριμένα η Κανάε Γιαμάμπε από την Ιαπωνία και η Σονγκ Γιου από την Κίνα.

Η πρώτη επτάδα στα υπερβαρέα των γυναικών:

1. Εμίλ Αντεόλ (Γαλλία)

2. Ιντάλις Ορτίζ (Κούβα)

3. Κανάε Γιαμάμπε (Ιαπωνία)

3. Σονγκ Γιου (Κίνα)

5. Κάιρα Σαγίτ (Τουρκία)

5. Μινγεόνγκ Κιμ (Κορέα)

7. Νίχελ Τσέικ Ρουχού (Τυνησία)

7. Τέσι Σαβελκούλς (Ολλανδία)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ