VIRAL

Βρήκαμε τι θα βλέπεις όταν δεν έχει μπάλα

Βρήκαμε τι θα βλέπεις όταν δεν έχει μπάλα

Ξέρουμε τι θα 'παίζει' στην ΤV σου όταν δεν θα 'παίζει' μπάλα.

Για τους περισσότερους άντρες, το ιδανικό Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην μπάλα. Καλές οι βόλτες, καλές οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα ωραίο μεσημέρι/απόγευμα/βράδυ Κυριακής, το οποίο θα σε βρει στον καναπέ σου, να παρακολουθείς κορυφαία ματς από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εντυπωσιακές ενέργειες, θεαματικά γκολ, πανηγυρισμοί και όλα αυτά που μπορούν να 'απογειώσουν' την εμπειρία "Σαββατοκύριακο με μπάλα".

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Τι γίνεται όμως τις ημέρες εκείνες που δεν έχει μπάλα; Τις ημέρες που έχεις (επιτέλους) λίγο ελεύθερο χρόνο και αποφασίζεις να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ ή το κρεβάτι σου και να δεις τηλεόραση, αλλά δεν έχει μπάλα; Γι' αυτές τις ημέρες η λύση είναι οι σειρές. Είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου και το σίγουρο είναι ότι θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου και δεν θα αναζητήσεις καθόλου το ποδόσφαιρο. Εντάξει, ίσως το σκεφτείς για ένα λεπτό.

Για να μην "ψάχνεσαι" και να μην ρωτάς δεξιά και αριστερά, γνωστούς και φίλους, τι να δεις, κάναμε εμείς τη δουλειά για εσένα. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι όλες τις παρακάτω προτάσεις θα τις βρεις στην COSMOTE TV. Η παρέα που θα επιλέξεις να σε συντροφεύσει είναι δική σου επιλογές. Και οι πέντε προτάσεις μας είναι σειρές που μπορείς να τις δεις με τη σύντροφό σου αλλά και με τους φίλους σου.

Ιδού η λίστα με τις πέντε σειρές που θα γεμίσουν τις άδειες μέρες σου και θα σε καθηλώσουν στον καναπέ. Ανοίγεις την τηλεόρασή σου, βάζεις COSMOTE TV και είσαι έτοιμος.

Αυτές που έκαναν πρεμιέρα τον Οκτώβριο

Almost Family

Έκανε πρεμιέρα 3 Οκτωβρίου στο COSMOΤΕ SERIES HD 22:00

Κάθε Δευτέρα στις 22:00

Η ζωή της μοναχοκόρης Julia Bechley (Brittany Snow) αναστατώνεται όταν ο πατέρας της Leon Bechley (Timothy Hutton), της αποκαλύπτει ότι, κατά τη διάρκεια της βραβευμένης καριέρας του ως πρωτοπόρου γιατρού γονιμότητας, χρησιμοποίησε το δικό του σπέρμα για να συλλάβει πάνω από εκατό παιδιά. Από την εκρηκτική αυτή αποκάλυψη, η Julia ανακαλύπτει δύο νέες αδελφές - την πρώην καλύτερη φίλη της, Edie Palmer (Megalyn Echikunwoke) και την πρώην Ολυμπιονίκη Roxy Doyle (Emily Osment). Καθώς αυτές οι τρεις νέες γυναίκες αρχίζουν να αποδέχονται τη νέα τους πραγματικότητα, η Julia πρέπει να καταλάβει πως θα είναι η ζωή της χωρίς τον Leon δίπλα της, η Edie έρχεται αντιμέτωπη με την αυξανόμενη σεξουαλικότητα της, καθώς ο γάμος της παραπαίει και η Roxy αντιμετωπίζει την ενηλικίωση χωρίς να είναι το κέντρο της προσοχής. Ενάντια στις αντιξοότητες, οι τρεις γυναίκες θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν ένα ασυνήθιστο δεσμό σαν αδελφές, καθώς πρέπει να καλωσορίσουν ένα παλιρροιακό κύμα νέων αδελφών στην ταχέως αναπτυσσόμενη οικογένεια τους.

Catherine the Great

Εκανε πρεμιέρα 4 Οκτωβρίου στο COSMOΤΕ SERIES HD 23:00

Κάθε Παρασκευή στις 23:00

Στην σειρά η βραβευμένη με Όσκαρ, Helen Mirren, είναι η Αικατερίνη η Μεγάλη η ταραχώδης μονάρχης και πολιτικός που κυβέρνησε τη ρωσική αυτοκρατορία και άλλαξε τη θέση της στον κόσμο τον 18ο αιώνα. H δραματική ιστορική σειρά θα ακολουθήσει το τέλος της βασιλείας της Αικατερίνης και της σχέσης της με τον ρωσικό στρατιωτικό ηγέτη Grigory Potemkin που συνέβαλε στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ρωσικής πολιτικής.

Frayed

Έκανε πρεμιέρα 10 Οκτωβρίου στο COSMOΤΕ SERIES HD 23:00

Κάθε Πέμπτη στις 23:00

Στο Λονδίνο του 1988, η ζωή της Simone Burbeck φαίνεται τέλεια. Ζει σε ένα αρχοντικό με τον τέλειο σύζυγό της και τα παιδιά της, και η ζωή της είναι ένας πολύχρωμος γύρος δαπανηρών ανακαινίσεων, γευμάτων και σχολικών εράνων. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: όλα είναι ψέματα. Όταν ο σύζυγός της πεθαίνει από καρδιακή προσβολή σε μια καταστροφική συνεδρία με μια πόρνη, αποκαλύπτεται η πραγματική κατάσταση των οικονομικών τους. Η Simone είναι άφραγκη, άστεγη και κοινωνικά απόβλητη. Χωρίς άλλες επιλογές και με δύο παιδία σε εφηβική ηλικία να φροντίζει, αναγκάζεται να επιστρέψει στο οικογενειακό σπίτι της στο Newcastle της Αυστραλίας. Αποδεικνύεται ότι το παρελθόν της Simone δεν είναι η ιστορία που είπε σε όλους στο Λονδίνο. Τίποτα για τη Simone δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι. Και το πραγματικό της όνομα είναι Sammy. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Αυτές που περίμενες

Mr Robot (4η σεζόν)

Έκανε πρεμιέρα 7 Οκτωβρίου στο COSMOΤΕ SERIES HD 22:00

Κάθε Δευτέρα στις 22:00

Ο Έλιοτ Άλντερσον είναι ένας ιδιοφυής χάκερ με ψυχιατρικό ιστορικό και εθισμό στη μορφίνη, ο οποίος όσο καλά κατέχει τη γλώσσα του προγραμματισμού τόσο υπολείπεται σε κοινωνικές δεξιότητες. Χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές ικανότητές του, το πρωί εργάζεται σε μια νεοϋορκέζικη εταιρεία προστασίας του κυβερνοχώρου, ενώ το βράδυ αναλαμβάνει ρόλο αυτόκλητου διαδικτυακού τιμωρού. Η ζωή του, όμως, αλλάζει όταν τον προσεγγίζει μια αναρχική ομάδα χάκερ, με αρχηγό τον μυστηριώδη Mr. Robot, η οποία σκοπό έχει την ολοκληρωτική καταστροφή του συστήματος εκ των έσω... Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς εξελίσσεται κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του 2015 και είναι γεμάτη με hackers, άφθονο αίμα και με απαντήσεις στις πιο πιεστικές ερωτήσεις της σειράς.

Madam Secretary (6η σεζόν)

Έκανε πρεμιέρα 8 Οκτωβρίου στο COSMOΤΕ SERIES HD 22:00

Κάθε Τρίτη στις 22:00

Στη σειρά Madam Secretary πρωταγωνιστεί η Téa Leoni ως Elizabeth McCord, η ευφυής και αποφασισμένη υπουργός που οδηγεί τη διεθνή διπλωματία, μάχεται την πολιτική γραφείων και παρακάμπτει το πρωτόκολλο καθώς διαπραγματεύεται παγκόσμια και εσωτερικά ζητήματα, τόσο στο Λευκό Οίκο όσο και στο σπίτι. Μια καθηγήτρια του κολλεγίου και μια λαμπρή πρώην εργαζόμενη στη CIA που αποχώρησε για ηθικούς λόγους, η Elizabeth επέστρεψε στη δημόσια ζωή κατόπιν αιτήματος του προέδρου Conrad Dalton μετά τον ύποπτο θάνατο του προκάτοχού της. Ο Πρόεδρος εκτιμά τις μη πολιτικές προσδοκίες της McCord, τις βαθιές γνώσεις της για τη Μέση Ανατολή, τηn έφεση της στις γλώσσες και την ικανότητά της να σκέπτεται έξω από τα συνηθισμένα. Η ομάδα της McCord περιλαμβάνει την επικεφαλής του προσωπικού της Nadine Tolliver, τον ομιλητή Matt Mahoney, την συντονιστή Τύπου Daisy Grant και τον γοητευτικό βοηθό της, τον Blake Moran. Καθώς η McCord συζητά τα προβλήματα του τρίτου κόσμου, διαχειρίζεται ξένους αξιωματούχους και μάχεται με τον εριστικό Russell Jackson επικεφαλή του προσωπικού του Προέδρου, αυτό είναι μόνο μια προθέρμανση για όταν πηγαίνει στο σπίτι της, στον υποστηρικτικό σύζυγο της, Henry και στα τρία παιδιά της, όπου η πολιτική και ο συμβιβασμός αποκτούν νέο νόημα.

Τώρα λοιπόν ξέρεις, ότι η COSMOTE TV δεν σου προσφέρει μόνο απίστευτο θέαμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Για εκείνες τις στιγμές που θα θες να κάνεις λίγη "αποτοξίνωση" από την μπάλα ή για εκείνες τις στιγμές που δεν θα έχει μπάλα και θα ψάχνεις πώς να "γεμίσεις" τον ελεύθερο χρόνο σου με κάτι που σου αρέσει, άνοιξε την τηλεόρασή σου και βάλε COSMOTE TV. Και απλά απόλαυσέ το.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ