VIRAL

Tι επιλέγει η παρέα για τις βραδιές μπάλας; Οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr απαντούν

Tι επιλέγει η παρέα για τις βραδιές μπάλας; Οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr απαντούν

Ποιο είναι το τέλειο συνοδευτικό για τις βραδιές μπάλας; Οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr επιλέγουν την μπύρα και επιχειρηματολογούν.

Για τους περισσότερους άντρες, η μπάλα είναι 'έρωτας'. Και η παρακολούθηση των αγώνων είναι ιεροτελεστεία. Ένας άνετος καναπές, μια μεγάλη τηλεόραση και η τέλεια παρέα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό. Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να 'απογειώσει' μια βραδιά μπάλας και αυτό είναι το must συνοδευτικό. Ρωτήσαμε τους πλέον κατάλληλους, τους δημοσιογράφους του Sport24.gr που η μπάλα είναι κατά μία έννοια η ζωή τους, να μας πουν ποιο είναι - σύμφωνα με τους ίδιους - το απαραίτητο συνοδευτικό όταν βλέπουν μπάλα.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη: μπύρα. Και όχι οποιαδήποτε μπύρα, αλλά μπύρα FIX. Γιατί η FIX και η μπάλα πάνε μαζί.

Η πιο τρανή απόδειξη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο πρωτότυπο 'καφενείο' που είχαμε στήσει στο Σαλόνι του Σπιτιού της 24MEDIA στο μεγάλο event του Sport24 Radio "Ζήσε την ομάδα σου" με τα χρώματα, τη γεύση και τη μαγεία της μπύρας FIX. Από τα νοσταλγικά καδράκια στους τοίχους και τα όμορφα σουβέρ μιας άλλης εποχής, στα γαλανόλευκα τάβλι και φυσικά τη δροσιστική γεύση της μπύρας FIX, όλα υπέγραφαν δυναμικά το σύνθημα που λέει 'Τώρα παίζει μπάλα η Fix'.

Και αφού πια το event ανήκει στο παρελθόν, ζητήσαμε, από τους δημοσιογράφους του Sport24.gr να επιχειρηματολογήσουν και να μας εξηγήσουν γιατί αγαπούν την μπύρα FIX.

Tι επιλέγει η παρέα για τις βραδιές μπάλας; Οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr απαντούν

Στο ψυγείο του Χάρη Σταύρου υπάρχει πάντα μια FIX

Μπύρα με μπάλα, μπύρα χωρίς μπάλα. Μπύρα με παρέα, μπύρα και χωρίς παρέα. Μπύρα το καλοκαίρι, μπύρα και το χειμώνα. Μπύρα ξανθιά, μπύρα μαύρη, μπύρα... γενικώς. Η σχέση μου με την μπύρα είναι πολύ ιδιαίτερη, φαν της μαύρης και της μαύρης FIX, λατρεύω να δοκιμάζω νέες γεύσεις, στο τέλος της ημέρας στο ψυγείο μου πάντα υπάρχει και πάντα θα υπάρχει αρκετή ποσότητα για κάθε περίσταση και για κάθε γούστο. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά το καλοκαίρι μπορεί και να το παρακάνω λίγο, ειδικά στις διακοπές, μπορεί να πιω μια Fix παραπάνω, για την παρέα, αρκεί να μην οδηγώ μετά.

Αγαπά την αυθεντική γεύση της FIX ο Βασίλης Τεμπέλης

Πάντα μου άρεσαν όλα αυτά που κρατάνε στον χρόνο, τα διαχρονικά. Το διαχρονικό μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες, μπορεί να είναι ένα αντικείμενο, ένα πρόσωπο, μια κατάσταση. Για μένα, το 'διαχρονικό', αυτό που έχει μείνει αναλλοίωτο με το πέρασμα των χρόνων είναι οι βραδιές μπάλας με τους φίλους μου. Ό,τι και να γίνει, το ραντεβού μας δεν αλλάζει. Στο σπίτι του κολλητού, μπροστά από την τηλεόραση, έτοιμοι για την πρώτη σέντρα στο ματς και πάντα με το ίδιο συνοδευτικό, χειμώνα - καλοκαίρι. Παγωμένη μπύρα FIX. Γιατί και η FIX είναι ένα από αυτά που αγαπώ και έχουν κρατήσει στον χρόνο. Και έρχεται να μας θυμίσει ότι το αυθεντικό είναι πάντα διαχρονικό. Αντέχει στον χρόνο, ωριμάζει και εξελίσσεται.

Αγαπά την ποδοσφαιροκουβέντα παρέα με FIX ο Αλέξανδρος Τρίγκας

Δεν είμαι από τους φανατικούς οπαδούς της μπύρας, όχι γιατί έχω κάτι... μαζί της, απλά έτυχε. Αυτό που δεν τυχαίνει όμως, είναι η συνήθεια να μαζευόμαστε με τους κολλητούς για να δούμε τα παιχνίδια του Champions League. Το πιο δύσκολο στην όλη ιστορία είναι να... φιξάρουμε πού ακριβώς θα βρεθούμε, τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Παρέα με τη FIX και έτοιμοι για αποδόμηση κάθε παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή. Με ξεκάθαρα επιχειρήματα. Από τον καναπέ. Και αρχίζουμε την κουβέντα. Η δουλειά γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Και το συμπέρασμα κάθε φορά είναι το ίδιο: για πολλά μπορείς να πεις κακή κουβέντα, για την μπύρα που σε συνοδεύει όμως, όχι. Ειδικά αν είναι FIX.

Μπύρα που 'κερδίζει' δεν αλλάζει σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαμόλη

Η μπύρα είναι σαν την ομάδα. Ό,τι ισχύει για την ομάδα, ισχύει και για την μπύρα. Όπως, λοιπόν, λέμε "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", έτσι πάει και με την μπύρα. Αυτή που 'κερδίζει' στην καρδιά μου είναι η FIX γι' αυτό και δεν θα την άλλαζα ποτέ. Με FIX έκανα τις πρώτες σοβαρές κουβέντες με τους φίλους μου στην πλατεία της γειτονιάς μου, με FIX γίνονται τα καλύτερα reunions, με ένα ποτήρι παγωμένη FIX στο χέρι παρακολουθώ μπάλα με τους κολλητούς μου. Είναι πάντα εκεί. Και δεν την αλλάζω.

Τέσσερα μπουκάλια, τέσσερα κουτάκια και δύο ποτήρια FIX το μόνιμο σύστημα του Χρήστου Μπαρούνη

Αγαπημένο 4-4-2. Οκ, δεν το το επινόησα εγώ, αλλά ούτε και μόνος παίζω. Αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ως γνωστόν, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό είναι το σύνθημα με την παρέα, εξ ου και η μόνιμη ίδια σύνθεση σε κάθε ποδοσφαιρική βραδιά και μάζωξη. Ίδιοι κολλητοί, ίδιο σύστημα, ίδια κι απαράλλαχτη η αγαπημένη μας μπύρα FIX. Τι διαφέρει; Η προτίμηση του καθενός στον τρόπο που θα την απολαύσει. Οι σκληροπυρηνικοί με μπουκάλι, οι γηπεδικοί με κουτάκι και οι... καναπεδάτοι με ποτήρι. Όπως έχει μάθει ο καθένας. Ο ήχος στο τσούγκρισμα διαφέρει, αλλά το σύνθημα είναι πάντα ίδιο: "Άντε και με τη νίκη". Άλλωστε, ακόμα κι αν αυτή δεν έρθει, εμείς το σύστημα δεν το αλλάζουμε.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ