SPORTS & GOSSIP

Χέρι χέρι Χαρτ και Τρίπιερ μετά από νυχτερινή έξοδο

Χέρι χέρι Χαρτ και Τρίπιερ μετά από νυχτερινή έξοδο

Ο Κίεραν Τρίπιερ χρειάστηκε... χείρα βοηθείας από τον Τζο Χαρτ ώστε να κατέβει τα σκαλιά νυχτερινού κέντρου, μετά από πάρτι της εθνικής Αγγλίας.

Σε κατάσταση μέθης φαίνεται πως έφθασαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας, που διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε κάποιους από αυτούς να αποχωρούν από νυχτερινό κέντρο ακόμα και στις 3:30 τα ξημερώματα.

Οι διεθνείς εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό που τους έδωσε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά από το φιλικό με τη Γερμανία και πριν από το φιλικό με τη Βραζιλία στο "Γουέμπλεϊ" την Τρίτη και πραγματοποίησαν μία προγραμματισμένη έξοδο για τον εορτασμό της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Παρ' όλα αυτά, ο Κίεραν Τρίπιερ της Τότεναμ δεν φαίνεται να άντεξε το ποτό, με συνέπεια να χρειαστεί τη βοήθεια του Τζο Χαρτ της Γουέστ Χαμ για να κατέβει τα τέσσερα σκαλοπάτια στην έξοδο από το κέντρο. Ο Χαρτ έπιασε από τον χέρι τον συμπαίκτη του στα "λιοντάρια" για να μην γλιστρήσει και τον βοήθησε να κατέβει.

Στη γιορτή βρέθηκαν και άλλοι διεθνείς, όπως ο Τζον Στόουνς και ο Κάιλ Γουόκερ, οι οποίοι επιχείρησαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ