SPORTS & GOSSIP

Βράνιες για το ερωτικό τρίγωνο: "Δεν είμαι κακός άνθρωπος, ούτε ψυχοπαθής"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της κρυφής σχέσης του με τη Γελένα Καρλέουσα, σύζυγο του Ντούσκο Τόσιτς.

Πριν λίγες μέρες δ ημοσίευμα στη Σερβία ενέπλεξε τον Όκγνιερ Βράνιες σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Σέρβο αμυντικό να έχει κρυφή σχέση με τη 40χρονο τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα η οποία είναι σύζυγος του Ντούσκο Τόσιτς.

Με τον Τόσις να ανακαλύπτει μάλιστα τη τη κρυφή αυτή σχέση και να γίνεται έξαλλος επιστρέφοντας από την Κίνα όπου και αγωνιζόταν.

Δυο μέρες αργότερα η 40χρονη τραγουδίστρια διέψευσε το ρεπορτάζ της "Blic" για τη σχέση της με τον Βράνιες ο οποίος όμως είχε μείνει αμέτοχος και δεν είχε μιλήσει.

Όχι τουλάχιστον μέχρι χθες όπου υπήρξε δημόσια τοποθέτηση από τον πρώην αμυντικός της ΑΕΚ ο οποίος αποκάλυψε που γνώρισε τη Γελένα αλλά και τα ταξίδια που έκανε στην Αθήνα ενώ μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και ένα βίντεο που δείχνει τους δυο τους μαζί στην Ακρόπολη.

Ο Βράνιες έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των media. Αφήστε με να αναφέρω κάποια πράγματα για το ότι φέρεται να δέχθηκα απειλές τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της κυρίας Καρλέουσα. Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους, είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια:

Η Γελένα κι εγώ γνωριστήκαμε στο instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Για αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα. Ειπώθηκαν και έγιναν κάποια πράγματα όχι τόσο ωραία. Η Γελένα είναι μία ισχυρή γυναίκα με ουσία.

Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό. Προσωπικά δεν είμαι κακός άνθρωπος ή ψυχοπαθής όπως θέλουν να με παρουσιάζουν και είμαι έτοιμος να το αποδείξω. Για ό,τι λένε αυτοί, έχω αποδείξεις. Δεν οδήγησα κανέναν πουθενά ούτε εκβίασα καταστάσεις.

Ό,τι έγινε έγινε με αμοιβαία κατανόηση και επιθυμία. Ας αναζητήσουν λοιπόν ένοχους αλλού. Λυπάμαι για την οικογένειά μου που το πέρασε όλο αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να πω την αλήθεια. Έχω αποδείξεις για όλα», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram ο Βράνιες.

Βράνιες για το ερωτικό τρίγωνο: "Δεν είμαι κακός άνθρωπος, ούτε ψυχοπαθής"

Βράνιες για το ερωτικό τρίγωνο: "Δεν είμαι κακός άνθρωπος, ούτε ψυχοπαθής"

Βράνιες για το ερωτικό τρίγωνο: "Δεν είμαι κακός άνθρωπος, ούτε ψυχοπαθής"

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο Βόσνιος αμυντικός εξαφάνισε από τον λογαριασμό του τα συγκεκριμένα ποσταρίσματα και πλέον κανείς δεν μπορεί να τα δει, παρά μόνο δημοσιευμένα!

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ