SPORTS & GOSSIP

Βαλαβάνη: "Ήμουν πάντα κορίτσι των γηπέδων"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αγάπη της για τον αθλητισμό, ενώ απάντησε αν έχει δεχθεί ποτέ "bullying" επειδή αποφάσισε να ασχοληθεί κατά γενική ομολογία μ' ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του People και μίλησε για όλα. Για την αγάπη της για τον αθλητισμό, σχολιάζοντας πως "ήμουν πάντα κορίτσι των γηπέδων", αλλά και για το αν έχει δεχθεί ποτέ "bullying" επειδή αποφάσισε να γίνει αθλητική δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

Mέχρι σήμερα σε ξέραμε ως αθλητικογράφο, τώρα φαίνεται πως η καριέρα σου έχει πάρει ένα πιο lifestyle μονοπάτι. Είναι κάτι που σκέφτεσαι να συνεχίσεις;

"Το αθλητικό ρεπορτάζ το υπηρετώ τα τελευταία δεκατρία χρόνια. Ήμουν πάντα κορίτσι των γηπέδων. Από πολύ μικρή πήγαινα μαζί με τον μπαμπά μου. Μου αρέσει όμως να δοκιμάζομαι και να βάζω προκλήσεις στον εαυτό μου. Θέλω να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Γενικότερα στη ζωή μου μου αρέσει να ρισκάρω. Τώρα αν θα γυρίσω στο αθλητικό ρεπορτάζ ή αν θα συνεχίσω σε αυτό που κάνω τώρα δεν το ξέρω. Θέλω να κάνω πράγματα που ταιριάζουν σε μένα. Τη δεδομένη χρονική περίοδο στη ζωή μου τα δύο πρότζεκτ που κάνω είναι… Ευρυδίκη".

Έχεις νιώσει αμφισβήτηση από τους πιο καθαρόαιμους αθλητικογράφους για τις επιλογές σου;

"Δεν ένιωσα ποτέ bullying του τύπου 'είσαι γυναίκα, κάτσε στο σπίτι σου' στην πορεία μου στα αθλητικά. Είχα την τύχη όλα αυτά τα χρόνια να έχω δίπλα μου μόνο άντρες που με έκαναν να αισθανθώ όμορφα, με πίστεψαν και με βοήθησαν να γίνω καλύτερη. Τώρα που έκανα μια διαφορετική επιλογή δεν υπήρξε αμφισβήτηση. Ίσα ίσα, μιλάω καθημερινά με τα παιδιά στο κανάλι και έχουμε ένα ομαδικό γκρουπ, από όπου δεν έχω βγει ούτε και με έχουν βγάλει, μέσα από το οποίο σχολιάζουμε καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα".

Θα έβλεπες τον εαυτό σου στο τιμόνι της παρουσίασης του Survivor Πανόραμα;

"Υπήρχαν πολλοί που μου είπαν ότι θα ταίριαζα σε αυτό. Γιατί όχι; Είμαι μια κοπέλα που το έζησε, έφτασε μέχρι εκεί που έφτασε και είμαι δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι υπάρχει ένα πακέτο. Βέβαια, πιστεύω ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ελεονώρα Μελέτη –που ήταν στο τιμόνι της εκπομπής πέρσι– είναι δύο αξιόλογες παρουσιάστριες και πολύ καλές σε αυτό που κάνουν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ