SPORTS & GOSSIP

Το story πίσω από το νέο τατουάζ του Νεϊμάρ

Το story πίσω από το νέο τατουάζ του Νεϊμάρ

To λιοντάρι στο χέρι του Βραζιλιάνου έχει τη δική του ιστορία.

Κάτι που σίγουρα γνωρίζεις είναι ότι ο Νεϊμάρ είναι λάτρης των τατουάζ. Το κορμί του κοσμούν περισσότερα από 70 τατουάζ, άλλα πιο μικρά και άλλα πιο μεγάλα. Όπως τα ιδιαίτερα χτενίσματα ήταν trend στο παρελθόν, έτσι τα τατουάζ είναι το trend της εποχής για τους ποδοσφαιριστές που με τη βοήθειά τους λένε τη δική τους ιστορία, περνάνε το δικό τους μήνυμα.

Το πιο πρόσφατο "δημιούργημα" στο σώμα του είναι ένα τατουάζ στο αριστερό χέρι του, που απεικονίζει ένα λιοντάρι. Και όπως κάθε 'ζωγραφιά' του, έτσι κι αυτή έχει το δικό της story, το οποίο ξεκίνησε αρκετά χρόνια πίσω, στο ξεκίνημα του Βραζιλιάνου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Το story πίσω από το νέο τατουάζ του Νεϊμάρ

Το λιοντάρι είναι το σύμβολο της γενναιότητας, ένα χαρακτηριστικό που βοήθησε τον Βραζιλιάνο να φτάσει εκεί που βρίσκεται σήμερα. Με περίπου 250 εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νεϊμάρ κατατάσσεται ανάμεσα στους 10 νεότερους διάσημους του κόσμου. Η αμείλικτη αισιοδοξία του, η αποφασιστικότητά του και η αφοσίωσή του στην οικογένεια και στους φίλους του τον καθιστούν - κατά πολλούς - πρότυπο για τη νέα γενιά. Κυνήγησε το όνειρό του και τα κατάφερε. Κατάφερε να φτάσει ψηλά και πλέον, με τη βοήθεια της Diesel δίνει το σύνθημα σε εκείνους που τον θαυμάζουν να κάνουν το ίδιο: να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, ο Νεϊμάρ είναι ο πρώτος σταρ από τον κόσμο του ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με την Diesel Fragrance. Η συνεργασία αντικατοπτρίζει το όραμα της Diesel Fragrances για τη σύγχρονη γενναιότητα και αρρενωπότητα. Είναι επίσης μια μαρτυρία για το απίστευτο ταξίδι του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν από τις γειτονιές του Jardim Glória, στο Praia Grande και την άνοδο της φήμης του παγκοσμίως. Αν υπάρχει ένα άτομο που ξέρει τι χρειάζεται για να το πετύχει, είναι ο Νεϊμάρ.

Από τη συνεργασία αυτή προέκυψε ένα νέο άρωμα που έχει στόχο να αλλάξει το παιχνίδι. Το λανσάρισμα του αρώματος συμπίπτει με την πρώτη δεκαετία του Νεϊμάρ ως επαγγελματία αθλητή και σηματοδοτεί τη 10η επέτειο του Only The Brave, του ανδρικού αρώματος της Diesel. Αλλά καλύτερα τα λέει ο ίδιος ο Βραζιλιάνος που δεν είναι απλά πρεσβευτής του αρώματος αλλά συν-δημιουργός. "Σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις ήμουν εκεί. Έπρεπε να είναι ένα τολμηρό άρωμα και έπρεπε επίσης να σχετίζεται με αυτό που μου αρέσει. Ήθελα ένα άρωμα που να λέει τη δική μου ιστορία και τι σημαίνει γενναιότητα για εμένα".

Το video που "σφράγισε" τη συνεργασία είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να δεις. Σε αυτό, ο 27χρονος "αυτοτρολάρεται" και αντιμετωπίζει τους φόβους τους με το "spirit of the brave" (το πνεύμα του γενναίου). Δεν διστάσει να κάνει "βουτιά" στα σκαλοπάτια, σε μια προσπάθεια να "αυτοτρολαριστεί" για τις "βουτιές" που κάνει στο γήπεδο. Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει τη διάσημη "βουτιά" του στο ματς με το Μεξικό στο Μουντιάλ της Ρωσίας, η οποία έγινε viral και αποτέλεσε την αφορμή για ένα "κίνημα" στο twitter.

"Μη φοβάσαι την αποτυχία", "γέλα με τους φόβους σου", λέει και μοιράζεται τις σκέψεις τους για την έννοια της γενναιότητας.

Το story πίσω από το νέο τατουάζ του Νεϊμάρ
CHARLOTTE EVRARD

Ένα τατουάζ, μια ιστορία, μια συνεργασία που στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα: Να είσαι γενναίος, να μη φοβάσαι κι αν φοβάσαι να μη διστάζεις να έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους σου και να τους καταπολεμάς.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ