SPORTS & GOSSIP

Το "προφητικό" post της Ζοζεφίν για Μπεργκ και Παναθηναϊκό

Το "προφητικό" post της Ζοζεφίν για Μπεργκ και Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά κι από τις τελευταίες εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, κάθε δημοσίευση αποκτά τη δική της (μεταγενέστερη) ερμηνεία. Όπως αυτή της Ζοζεφίν από τις 18 Απρίλη! (φωτογραφία)

Το ημερολόγιο έδειχνε 18 Απριλίου 2017. Η οικογένεια του Μάρκους Μπεργκ μόλις είχε επιστρέψει από τις διακοπές της στο Ντουμπάι και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την "τρικυμία" που θα ξεσπούσε σχεδόν ένα μήνα μετά.

Τότε, η σύζυγος του διεθνούς Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το "Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marin" και τη συνόδευσε με το μήνυμα: "Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη ζωή που σχεδιάσαμε, για να αποδεχθούμε την επόμενη που μας περιμένει…" με μια καρδιά emoji.

Τώρα, ο Μάρκους και η Ζοζεφίν επιδιώκουν να ζήσουν μακριά από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Η τοποθεσία λήψης της φωτογραφίας (αρκεί να αναφέρουμε ότι η Αλ Αΐν εδράζεται στα Η.Α.Ε) και το μήνυμα ωστόσο δίνουν (μεταγενέστερα) έναν προφητικό χαρακτήρα σε εκείνο το μήνυμα.

Εξάλλου, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν ξεκίνησε αυτές τις ημέρες, αλλά σίγουρα "δουλεύεται" εδώ κι ένα ορισμένο χρονικό διάστημα από τον ατζέντη του Μάρκους Μπεργκ, Στάινερ Ντίετζ.

Το "προφητικό" post της Ζοζεφίν για Μπεργκ και Παναθηναϊκό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ