SPORTS & GOSSIP

Στην αντεπίθεση η Γουάντα: "Τέρμα πια με τα ψέματα!"

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η γυναίκα και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, στρέφεται εναντία στις φήμες που την θέλουν να εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο με παίκτες της Ίντερ.

Βγαίνει στην αντεπίθεση η Γουάντα Νάρα και απαντάει σε όλες τις φήμες που την θέλουν να μην είναι και τόσο πιστή στον άντρα της, Μάουρο Ικάρντι.

Η γυναίκα και μάνατζερ του αρχηγού της Ίντερ, με post στο Instagram, απαντάει σε όλες αυτές τις φήμες που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, κάνει λόγο πως πλέον θα αναλάβει δικηγόρος να ασχοληθεί με όλες αυτές τις περιπτώσεις, ενώ τόνισε πως θα κινηθούν νομικές διαδικασίες από εδώ και πέρα.

Διαβάστε το post της στα social media:

"Είμαι μητέρα και ζω για τα πέντε παιδιά μου, είμαι πάντα μαζί τους. Ακόμα είμαι γυναίκα, η σύζυγος του Mauro. Μετά από όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί, έπρεπε να προστατεύσω την οικογένειά μου. Ο δικηγόρος μου το αντιμετωπίζει τώρα. Πρέπει να ξέρετε ότι θα πληρώσετε τις συνέπειες για τα ψέματα εναντίον μου ή της οικογένειάς μου. Ζω μια φυσιολογική ζωή, δουλεύω και φροντίζω τα παιδιά μου, γι 'αυτό ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, αντί να γράφετε ανοησίες για τη ζωή μου ".

A chi corrisponde..... grazie e buon weekend a tutti

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ